Sånger

Haha, äter godis, ser på solsidan och tänker på låtar. Här kommer citat ur låtar jag tänker på just nu.
Bekanta kanske?


"Var ligger landet där man böjer bananerna? Är det samma land där dom bor indianerna"

"Vad gör vi, nu kör vi! Ett två tre fanta och rosé!

"Pina Colada boy you make the girls go 'oooaah' and when the sun goes down you make my world spin round"

"Everybody knows your name, you'r driving everyone insane"


Vilka låtar var det? Vet ni det???






Dagens planer 29.1

Joo, altså idag måste jag plugga ganska mycket. Men, eftersom jag TÄNKER FAKTISKT. Unna mig lite ledigt idag och plugga mer sen imoron på söndag. Ska klockan fyra till min kompis som jag inte vart hos på jätte länge. Känns jätte avslappnande att bara vara vi. Vi ska spela spel, se på film, sjunga singstar och bara prata och ha det bra. Oj oj, vad jag längtar.

Men före det ska jag plugga franska och matte så mycket jag orkar. Och kanske ska jag ta och läsa igenom samppan och se på fyssan om jag hinner. Imoron pluggar jag mer och så gör jag läxor. Huuhuu!!


//Menelly


Bantningsuppdate

Sorry för dålig uppdatering, ha haft det shiet bråttom hela tiden massa prov och sånt shiet. Kommer la att bli bättre så fort lite prov ha tagit slut.

Bantningen tog paus detta veckolsut. Åt lite godis i går och tänker äta lite idag igen. Men på söndag blir det back to the bantning!!! Köpte lite godis igår och så lagade vi världens godaste pasta-sallad! Måste bara få äta lite idag av både och.

OBS! Hälsovårdaren sa till mig att det är bra att låta sig själv äta gott/godis ibland.
Och DET är ju sant...man mår både mentalt och nästan lite fysikt bättre när man unnat sig godis. SÅ JAG SÄGER ÄR, ÄT GODIS IBLAND TROTS ATT NI BANTAR :) :) :)






Denna godispåse köpte jag, nam nam! :D

MeNellys funderingar

Jag är en rikig funderare. Funderar på allt och lite till och på för mycket så jag själv blir riktigt råddig. Funderar på vem jag är liksom, hur ser folk mig? Jaa det kan nog variera ganska mycket. Vissa ser väl mig som en fjortis-diva, en mystisk person, en snäll typ, allmänt social, menlös, eller kanske riktigt basic tonåring. Vad vet jag?
Jag vet inte om jag just gillar och bli kallad fjortis fast jag har mycket foundation och går med mycket leggins. Det är bara jag liksom. Haha, skulle ialla fall aldrig fakea en fylla som i icas reklam, har ni sett den? 
soo NOT MeNelly style...
Haha, liiite löjligt...

Men joo, alla funderar väl på framtid, drömmar och personlighet ibland. Jag vill ha familj i framtiden, jag skulle vilja bli sångerska och leva till en del på min talang (om man nu kan säga att jag har en sån) och personligheten ska vara unik!


Kom på en sak! HAVET speglar mig ganska bra eller hur. Jag är som havet:

...kan kännas kall först men varm och behaglig då man lärt känna det!

...man tror man vet allt då man sett ytan!

...det gömmer sig saker under ytan som bara de som tar risken kan se!

...kan båda var till skada och ytterst stor hjälp!

...sträcker sig långt, längre en man kan förstå!



Livet är svårt! OCH TRO INGET ANNAT! Endast starka personer överlever och vågar se möjligheten att klara sig.
Det är nåt vi måste acceptera. Vi klarar oss inte utan problem.

Lycka är inte att allt är perfekt i livet.
Lycka är det små, härliga stunder av ljus vi får.







Drömmen om att stå vid en sånhärn och alla lyssnar...den drömmen får inte dö ut!

Jag mår helt j*vla skit...

och jag tror inte det går att fixa sådär bara. Det är ett kompis-problem så att säga. Jag har inte kunnat sova, inte äta inget jag bara tänker på om jag blir lämnad av dem för att jag sa en sak...

Herreguud, hur illa kan man må???

Svar på tal!

Svarar angående frågorna som frågades i inlägget "ETT MÅL".


Lycka till, men är de inte dumt att äta en massa godis när du väl lyckats nå målet? ha en fin dag

- Nå joo, nog är det väl det men jag älskar bara godis för mycket! Ha det bra

hejhej din blogg. hur är det?

- Okej är det nog, själv?

hej på dig. allt bra?

- Jovisst, trots noll lust att plugga och motionera :/ :)


Goosh va tröttsamt det är att banta...

Dagbok

Hej just det, hade gått ner exakt 1 kg = glad för det! Hann inte blogga igår hade så jäkla brottåm. Tyvärr blir det nog inget bättre heller tror jag...Om jag hinner bloggar jag senare. Men måste plugga matte, franska och hälsokunskap hela j*vla kvällen, sorry. Jag orkar INTE!















Ett mål

Hej hej, vet ni vad? Juu, jag har ett mål nu. Det går ut på att när jag gått EXAKT ner 2,0 kg från det jag vägde imorse då får jag äta godis ----> springa innan skolan till affärn för att köpa en påsa.

Nam nam, det motiverar mig massor, nu är det bara att sätta igång, hehe! Dock har jag ju ännu 6 kilo down till mitt MEGA ASBOLUTA MÅL :)

Oj Nej

Åt faktiskt en bulle nyss, dock en nyttig = ingen ångest juuh! Men men hur ska jag klara kvällen? Ja vill bara ha sött, det här går inte!!! Ska fortsätta plugga strax, huhuuuuuuu 

Plugga måste jag

Nu måste jag plugga. Först läsa hälsokunskap, sen lite franska pluggning och sen "den härliga" matematiken. Matte måste jag plugga massor.

Vi seees!


Dag 3 - Det här åt jag idag

Hann inte med gårdagens utmaning så jag tar den idag istället. Tar även dag 4's utmaning sen senare idag.

Men just det, vad åt jag. Till lunch var det tonfisk sandwich och middag fullkornsris, köttgryta med bönor, majs och chili och riven morot.
Till kvällsmål var det nog dethär jag åt:





10 räkor
smörgås med sallad, lättskinka och lättost
2 bitar sharon-frukt
5 kalamata oliver

Matdags!

Jeejee, mat snart! Det doftar så himla gott från köket. Hungrig är jag. Lite besviken är jag för har INTE pluggat något mycket. Men men...jag ska nog tvinga mig själv till att plugga matte en timme och hälsokunskap en timme ialla fall. Jaa och franska, men inte i en timme, kanske en kvart/½ timme eller nåt sånt :)

Men men, nu blir det mat och tv, eller typ om fem minuter! Chill tills dess


//MeNelly som vill lära sig nuuuu! :/

Shoppade faktist

Johej! Är hemma nu och ha hunnit lite plugga också men ska strax fortsätta med matten. Men just det, vi var till byn och gick lite i småaffärer och tillslut på ett café. Jag åt tonfisk sandwich (rågbrod) och saft = helt nyttigt och okej. Shoppade inte såmycket, fanns typ inget att shoppa heller. Men lite hittade jag med mig hem, hehe:


Jeans leggins på rea!





En burk baby-mat! Dock drotting (altså hallon och blåbär) inte mango







Ska testa baby mat för enligt bloggaren kissie ska man bli smal av det, hahah! Hoppas det funkar ;)

Bantningsuppdate

Japp, ni kanske undrar hur min bantning flytit fram eller? No helt bra tycker jag. Hoppas då jag väger mig på måndag att jag gått ner mycket. Eller tja, inte mycket men 0,5 - 1 kg ialla fall :)





Ägg kan man äta då man bantar. Men inte varjedag för de innehåller ju ganska mycket kolesterol.

Bantningsuppdate

Japp, ni kanske undrar hur min bantning flytit fram eller? No helt bra tycker jag. Hoppas då jag väger mig på måndag att jag gått ner mycket. Eller tja, inte mycket men 0,5 - 1 kg ialla fall :)





Ägg kan man äta då man bantar. Men inte varjedag för de innehåller ju ganska mycket kolesterol.

Gårdagen

Jaa, altså sorry för dålig uppdatering igår. Hade helt enkelt inte så mycket tid. Skola, sånglektion, fixande och sen till födelsedagsfesten. Men rikitgt kul var det igår måste jag säga :)

Idag är det inget planerat inget fest eller filmkväll eller nåt. Jag skulle i alla fall inte kunna fara dit. Har mycket (tråkigt) att göra idag. Dvs. PLUGGA! Ska plugga hälsokunskap, franska och "den trevliga" matematiken, usch!
Ska även vara duktig och göra läxorna klart idag hade jag tänkt.

Men först nu på dagen ville mamma att jag skulle komma med henne till en lite så att säga by dit vi skulle och typ äta på nån litet mysig café och sen kanske gå och se i de små affärer de har där. Som tur tar det inte länge. Måste vara hemma innan klockan 2 så att jag hinner plugga det jag måste plugga. Om jag hinner ska jag stryka lite kläder klart också.

Btw. skulle vilja shoppa men har verkligen inte tid eller råd med det just nu = får vänta.


Sees :)

Dag 2 - Min första kärlek

Svårt dethär. Nåå, alla har vi väl upplevt detdär när man är i lågstadiet och blir kär en killkompis som man typ inte ens känner efter några år. Mm...så har det gått för mig med. Sorry, jag nämner inga namn. Låt oss kalla honom Ruben :)

Om vi ser det hela seriösare. Så finns det en snygg jävel som fått mig på fall. Det har faktiskt räckt länge den kärleken :)

Obs! Vet att gossar vart kära i mig, men har faktiskt INTE fallit för dem. De har typ varit helt nördare eller allmänt störda enligt mig.

Kvällen planerad

Hej hej! Kom från skolan efter en lång dag av skidning, mattestöd och 5 stycken andra jobbiga lektioner. Nu har jag hunnit äta och slappa lite. Ska snart börja med läxorna. Konstigt men jag har varit hellt jävligt himla trött hela dagen, har inte ens kunnat börja glädja mig över festen imoron. Usch, jag skulle vilja vara piggare. Måste nog gå och ta en snuva piller så jag inte blir sjuk nu bara...

Jabaa, efter läxorna blir det pluggning och lite dans =hela kvällen planerad. Och chill innan sovdags. Måste även kanske ringa några vänner, meen vi får helt enkelt se, hehe :)








Ojoj vad jag skulle vilja ha dessa bakelser. Nam nam naaaaaaaaammmmmmmmh!

Dag 1 - Om mig själv

Jag heter Nelly och jag är 15 år. Jag är en glad, livlig och skrattig tjej. (Typ alla i skolan vet att jag skrattar åt det mesta). Trots att jag är glad och helt crazy (på ett bra sätt) kan jag visa helt andra sidor av mig. Är allmänt social av mig och gillar att ha folk runt om mig.

Utseende mässigt är jag mellan lång/kort, 167 cm. Jag har lång ben, haha. Är ganska smal men inte direkt sportig av mig utan mer dans-typ. Mina passioner snurrar inte kring sport, konst, handarbete eller nåt sånt. Mitt livs strösta dröm är inom musik & media. Jag älskar stå på scen och bjuda på mig själv och få andra att skratta och bli glada. Jag sjunger, spelar teater och dansar. Enligt folk, vänner och sånglärare sjunger jag mycket bra.

Till sist! Jag är en typ som tänker för mycket, bryr mig för mycket och är allmänt orolig ofta. Enligt vissa vänner är jag en fjortis och vissa tycker att jag bara är otroligt rolig.




//MeNelly som meddelar att ni nu vet mer om henne!


Utmaning för 19 dagar

Dags för mig med! Att genomföra denna utmaning. Jag börjar med dag 1 imorgon :)



Dag 1 - Om mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Det här åt jag idag.
Dag 4 – Mina passioner.
Dag 5 – Min bästa vän
Dag 6 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 7 – Detta ångrar jag.
Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i.
Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med..
Dag 10 – Det här får mig att gråta
Dag 11 – Min favoritresa.
Dag 12 – Något jag saknar.
Dag 13 – Mina favoritskor.
Dag 14 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 15 – Det här får mig att gråta.
Dag 16 – Mina rädslor.
Dag 17 – Min favoritplats.
Dag 18 – Min önskelista.
Dag 19 – Mina drömmar.

Min favvo mat

Jaa, idag har mat snurrat mer än vanligt i mitt huvud. Kom på en fråga som inte ställts på jätte länge. Vad är din favorit mat? Ialla fall avskyr jag all 'vanlig' mat som vi får i skolorna som t.ex. köttbullar, potatis, leverlåda, köttsås, korvsoppa! Usch :/

Men favvo maträtter har jag ändå ganska många, t.ex:



Skaldjurspasta






Kina/Thaimat





Löjromstoast





(bilderna lånade från google)

Till kosmetologen

Nu mot kosmetologen! Då jag kommer hem blir det läxor och pluggning av hälsokunskap och matte!

Zeez zenare :)


Köpte kläder

Juu, altså som jag sagt beställde jag ju hem lite kläder. Och nu har jag bestämt vad jag behåller. Det blev ett par högmidjade jeans och en vanlig tubtopp. Mycket användbart skulle jag säga :)
Kameran ha paja lite så kan inte visa bilder ännu :/ Juu, annors ha ätit nu och det blev ganska mycket men inget socker eller extra fett! Åt 2 stycken sockerfria havrekex till efterrätt. Vill ha 2 till :)


//MeNelly som vill ha godispåsar!




Hemma från skolan

Kom precis hem från skolan och efter en timme och en kvart ska jag vara hos kosmetologen. Jeejee! Före det tänker jag unna mig själv slapp-tid. Ska bara data och mysa. Snart äta och lite motion innan maten skulle sitta fint. (Dock hälsosam mat är ett måste :/)

Om jag var en typ som kunde äta hur mycke som helst utan att gå upp i vikt skulle jag äta tårta, godis, choko jaa, mmm!! Och annan mat som är god, typ thaimat!

I waant da food!










Vill äta dethär:

Vill haa: nachos och guacamole




och ett glas: cider







Hemma är jag

Jaa hej! Här är det inget vidare men klar med presenten är vi. Har väl annors helt ok men lite kompis-strid är det, eller hur man nu ska förklara det...sköönt med gymnasiet nästa år! Då får man slippa en del typer :)

Men varför känner jag såhär? Det är så jäkla svårt att fatta att man kanske snart kommer och förlora en bra vän som jag skulle vilja ha kvar. Men ibland är det väl inte möjligt? Man kan väl inte hålla fast med klorna alltid?
Hjälp mig kära ni? Ni är verkligen ett stöd vissa dagar, kära läsare!


//MeNelly som är ledsen!

Top Model

Hej hej! Har ni tänkt följa med nya Top Model, altså cycle 15 på TV3? Andra avsnitten kom igår.
Har ni hittat någon favorit med tjejerna som tävlar?


Jag tror att min favorit hittils är Liz. Hon verkar som en starkt och trevlig tjej. Och lite speciellt utseende.


Ingen skola imoron

Missar somsagt skolan imoron. Eller snarare, vi ska med skolan till stan och gå på några olika skolor och bekanta oss. However blir det gymnasiet för mig så jag kan BARAAA chilla. Och på en timmes rasten kan vi chilla med
da b-rudzz i pararellklassen! Ska nog bli kul.

Btw. Efter dagen i stan far jag till emem och fixar klart presenten för på fredag smäller DET! Och så vill/måste/ska väga mig imoron bitti, vad man nu går ner på en dag, 100g???

//MeNelly som önskar er godnatt






Egoopic! Soo fjorwwwtiiizzz med läpp puut :D


Dagens outfit

Huuhuuu, kan man bli mer utskämd i livet, svar: JOO! Ta det med en nypa socker och glöömmm...

However...MeNelly's dagens outfit



Vad jag sparar till

Jaa, den frågan ha jag funderat på. Eller om jag alls vill spara till nåt? Men ha nog kommit på nåt jag vill ha och som jag vet att jag aldrig skulle få om jag inte själv köpte det. Ha nämt det tidigare så ni kanske minns, men joo. Tänker nog spara till hårförlängningar.

Tänkte kanske köpa från rapuzelofsweden sen då jag har tillräckligt med pengar (typ på sommarn). 50 cm lång och mörkbrunt MÅSTE det vara :) Jaa, och clip on's måste det vara så man får bra ut dem.

Eller råkar ni ha bra tips hurdana hårförlängningar som är bäst?
TACKSAM FÖR SVAR!

Hiustenpidennys Tuotteet - # 2 CLIP-ON HIUSTENPIDENNYS 50cm (110g)


Sånadär hade jag tänkt mig!!! :D

Livet leker inte

Fick frågan om ifall jhag kunde ha fler bilder i bloggen? Svaret är: JAA! Visst ska börja ha fler bilder i bloggen :) Tack för tipset :) Kul att ni gillar min blogg.

Just det, det där om att livet inte leker just nu. Huu, det känns ganska jobbigt. Känns som om alla problem som dyker upp nu är handlar om kompisar? Måste finna mig i det bara.

Men men, imoron blir det kul. Vi ska till stan, på SKOLTID. Vi får dessutom en timmes fritid för att gå och äta etc. Kanske shoppa nåt om man hinner.

P.S jag har inte ännu heller kunna bestämt mig vad jag ska behålla av det som jag beställde :/


Egopic på MeNelly, altså jaag! GUUUD JAG ÄR SÅ JÄKLA FUL = orsak till sällan ecopix



Första veckan

Nu har första veckan på min bantning gått och vet ni vad? Jag har lyckatss gå ½ kg ner!!!!!!!!!!!!!!! Usch va dåligt!!! Jag är helt JÄTTE besviken...kan jag inte bättre? No väl ska kämpa extra denna vecka. Fast det blir nog lite godis ändå tror ja, fest på kommande...

Men JAG ska! Ner i vikt 6,7 kg kvar!

Shiet vilken dag

Goosh, vilket shiet dag det vart idag! Vill till måndag nuu. Ska nämligen väga mig imoron bitti (---> i kilo neeer motherfucker, hoppas jah). Men det lär vi se imoron det!

Ska gå och danzza nu, burn calories :)


Bye bye strawberry pie!


//MeNelly


Ja ha liiite fjorwwvtizzzuäh febee, vill ju baa skrivvaa å va glaa hela daa! Vill gå @ donken å ät me alla pengaa jah haar å int bli feet och int behöv trääna allöös juuh! Duuh vaffö fick inga jah d så fö?, jävlit missnöjääd bli man juu på d hää sette. Puut me läppaa b-rudzz, glöm nuuh int baah!

Sabbar allt

...känns det som ialla fall! Känns som om jag mer eller mindre sabbar allt här hemma. Försökte mig just på att plugga men det gick helt åt r*ven! Kunde inget och sen retade jag upp alla här hemma med att blev typ sur när jag inte kunde nåt. Nååjaa nå, som tur är det ganska länge tills provet :)

...Vill att det ska bli måndag...konstigt eller va? Jag VILL ha måndag. Back to ruinerna och så nästa vecka lär bli rolig!

Jag bara klagar...

men man måste väl få det ibland. Jag är så jäkla missnöjd med mitt j*vla liv just nu...ingen fattar hur det känns. Vill prata ut men jag tror inte nån vill lyssna, och så är jag är samtidigt rädd att prata för jag vill inte att nån ska sprida nåt vidare...jag mår bara illa just nu, men ingen ser det...

Det måste ju bli bättre nångång!


Jag är lat

Ha typ sabba alla dagens planer. Känner mig så j*kla olustig, vad vill jag egentligen? Typ festa med kompisarna, sjunga, dansa, resa, jaa, sånt! Äta GODIS! Men men...får finna mig i mitt liv, det är det ända rätta just nu tror ja!

Borde läsa hela 5 sidor i geografin om olika stenar (hjälp mig nåån) och jaa, 4 uppgifter i matten! OCH så måste jag plugga lite extra matte i dag, ha lovat mig själv det! Ussha då...vill bort!

Hejdå!

//MeNelly

2 paket

Ni minns väl då jag berättade att jag beställde hem kläder från två olika netaffärer? Nå ve ni vad, i fredags kom båda paket så jag stack nästan direkt för att hämta dem. Ha lite kollat på kläderna men...idag ska jag prova alla och vilka som passar och som jag vill ha. Från de första stället passa typ inget, då jag snabbt provade...

Men vi får se, berättar sen vad jag tänker köpa. Ska äta nu och sen läxor och plugga! See uu






Älskar paket, gör inte ni?

Nej Nej Nej!

Joo, visst är allt bra här annors. Förutom att jag saknar till igår helt jätte jätte mycket. Idag kommer det att vara SÅÅÅ tråkigt! Ska strax börja med alla läxor och sen plugga matte (ekvationer) HJÄLP? Men jag måste verkligen plugga, jag fattar nada av matten...

Men ibland måste man bara...efter läxorna och före jag ska plugga ska jag ta en mysig promenad i vår vackra vita vintervärld :)

Ha det bra nu

//MeNelly


Det är nåt facinerande med denna låt...lyssna och säg vad ni tycker om den!


Jätte roligt!

Hade världsroligt igår. På morgon var jag till en kompis och vi fixade en present till våran kompis som fyller år snart. Det blev inte riktigt klart men ska nog dit efter skolan igen på tisdag. På kvällen var det filmkväll och vi for dit och sen kom det andra tjejer dit, jejejeje! Vi kollade på bl.a. 17 again och åt massa gott (fail) och drack cider. Sen spelade vi också ett spel och skrattade och hade kul. Goosh, jag vill att det ska vara lördag nu!!!

Idag måste jag plugga, fixa för presenten och sånt där! En promenad i vintervädret kanske (brännakalorier).

Men men, hörs kära läsare :)





Det blev mycket godis och sånt igår, hoppas inte jag gick upp i vikt nu bara...

My time to shine

Hey hey! Now it's my time to shine! Jag vill/ska/måste få sjunga solo på vårkonserten, yee yee! Hmm...men ha nog fundera på vilket låt det skulle vara. Jag ha tänkt 'på en viss' men men...det tänker jag INTE ännu säga, hehe :D

Dessutom ska ni få höra mig sjunga. Ni måste bara vänta liiite grann!

Sees kära vänner :)



VAD VILL NI SE MER AV I BLOGGEN?



Dagens smaltips

ÖÖh, jätte lessen för att jag inte ha uppdaterat bättre. Sorry såå mycket! Jag är just nu bara så frustrerad, stressat, lessen, neer och allt! Det blir bättre, lovar...

Nåväl...dagens smaltips är...RÄKOR!



Dom är goda och enkla, innehåller protein som är bra för vi som vill gå ner i vikt! Dessutom innehåller dom MINIMALT med kalorier!


OBS! Ät inte räkor FÖR ofta, för de innehåller ju kolesterol!

Problem!

Har ett mega stort kompis-problem! Varför är det just jag som råkar ut för sånt här? :'( VARFÖR?
Tyvärr kan jag inte hänga ut problemet hit, sorry. Men fatta hur orättvist detta är...vill ju bara må bra och vara glad för en gångs skull. Ha inte kunnat vara så glad på sista tiden, ni vet!

VARFÖR JUST JAG? KAN NÅN SÄGA MIG DET

Vill till solen

Please, jag vill till solen i sommar. Skulle helst av allt åka till mitt kära Spanien eller sen Italien eller Marocko Uuyeah! Men mamsen förslåg någo Polen...jag menar hallååå?

Altså fatta att jag vill till sooleennn! Herruug vad najs det skulle vara att få vara på beachen hela dagen, bada och sola och på kvällen paty paty med vänner eller sent snackade på någon trevlig strand resturang i kvälls värmen. Och förståss skulle jag och tömma varenda en affär = shoppaa! Jaa, och vattenparker och allt härlig det finns där i solen! Vill i sommaaar diit juuu :D













Enligt mig

Jag gillar att ha min egen stil, det är inte roligt om alla har likadana kläder och ser likadana ut. Varför kan inte folk fatta att man vill ibland ha uppmärksamhet och skilas från alla andra?

Det jag absolut måste är att ha brunt långt hår och gröna ögon. Det ser så jäkla fräsht ut ju!

*Hemlis 1* Jag gillar jeans med hög midja

*Hemlis 2* Jag drömmer ofta om min framtid

*Hemlis 3* Jag har aldrig smakat på energidricka*



 
   



Brunette with green eyes = that's soo MeNelly style :D

Dagens smaltips

Jeba, jee! Detta kan man äta till mellanmål, ha som godis, tilltugg eller äta om man är bara lite hungrig. Perfekt om man vill bli smalare. Dessutom är de väldigt nyttiga och innehåller massa bra ämnen...

...Dattaradaa...NÖTTER!






Tex. sånahär cashwe nötter är goooda! :)

Varför jag?

Det finns mycket och fundera på, varför jag?
varför drabbas just jag?
varför inte nån annan, varför jag?
varför fick jag det som jag nu fick?
varför får alla andra nåt som jag inte fått?
varför har alla andra det självklara när inte jag ens fått chansen?
varför måste jag stå ut när igen annan behöver göra det?

varför blev världen som den blev?
varför fick just vi chansen att bo på jorden?
varför är jorden till största delen av vatten?
varför kan just vi fått den chansen att bo på jorden?
varför blev allting inte som vi tänkt?
varför är jorden en ond plats?


Svaret skulle kunna vara: FÖR ATT DET BARA ÄR SÅ, THAT'S LIFE ON EARTH! WE ARE NOT IN HEAVEN YET!






Denna text är ägnat åt en viss person <3<3<3!  Keep going ni som upplevt det samma!


Goda nyheter!

Hejjuu, nästa vecka ska hela 9:an en dag till stan och bekanta sig för att välja typ nästa stadies skola. Gymnasiet för min del :) Men men...kul att ha en timmes fritid då man får gå och äta vart man vill och så kanske hinner man med snabbt shoppinh.

Jag behöver verkligen ett smalt bälte, som de svarta där :)


Tjenare Italienare

Bloggtorka! Sorry...dessutom tappar man lusten då man märker att folk inte har NÅGOT intresse av att läsa ens blogg. Skriver jag för mig själv eller? Nån som FAKTISKT GILLAR denna blogg?


//MeNelly som känner sig neereee!

Onyttig mat, varför?


Varför är vissa onyttiga mater gott, tex. glassen där i bilden! Fast coca colan gillar jag personligen INTE! Uäk.
Men men, så är det väl bara!


Jaja, ska nu göra läxor! Blev klar med prototypen av recensionen (svåra ord?, det tkr jaah).




Boring and it gets more boring

Höhö, vet ni vad jag kom på! Bara för att man ska plugga behöver det inte vara tråkigt. Kul hela dagen går ju bra. Om man lyssnar på musik samtidigt blir det ju mycket, mycket roligare ju! Det ska jag göra iallafall och jag råder er att göra det med :)

Min dag:

- Ta reda på möjliga sommarjobb
- Skriva recension
- Plugga!

Och så måste man väl få chilla lite i slutet av kvällen :)

Men snälla...hjälp ork inte plugga!!! No okej, börjar väl plugga då, men först kvart över fem- halv sex eller nåt sånt!!!






Oooh, shiet! Här e viii :D

Titta vad jag har köpt!

Hej hej på er! Goosh, skulle ha farit till kosmetologen idag, men tiden ändrades :( Nåväl, hinner plugga idag ialla fall (om jag bara skulle orka...). Ska iallafall försöka hinna skriva recensionen och kanske plugga lite extra också, typ matten eller samppan.

Imorgon, dåååå bliiir deeeet streeessiiigggt! Ska vara klocka 8 i skolan, först samppa stöd en timme *uääg* och sen massa läsämnen...men men! Tur som är ska jag efter skolan till en friendy och typ se filmer, singtar och sånt :) Kulkul!

Aaa, just det, köpte en bit till mitt nomination smycke, störst fint juu!



Ska äta

Nu ska jag äta. Nånting nyttigt MÅSTE det bli. För att om man ska gå ner i vikt så ska man ju kämpa.
Huhhuu, så jobbigt :/





Detta ser ju gott ut, och nyttigt är det också!

Bilder på vad jag shoppade!

Lovade bilder på vad jag shoppade igår, här kommer de:
Tänker inte köpa nåt på ett tag, måste liiite spara pengar, typ 2 veckor kanske :)




Dyr kosmetik! Foundation remover, mini gel för blemmor, eyeliner.
Blev över 700 kr...




Bh! Måste bara köpa den för att det var mumin på :)





Snygg spets blus, ascool :D

Härmigt eller?

Nu har ju H&M börja tillverka likadana baseball jackets som ginatricot, är det härmigt eller?
Såhär så ju gina's jackets ut, eller nåjaa typ den populäraste färgen:




Ha någon kunnat missa denna eller? Knappast!

Eller vad det typ nån bikbok eller nåt som startade trenden från början? I donno!

Sommarjobb!

Huhh! Nu är första skoldagen över, yepayee!

Hihii, vet ni vad! Jag tänker skaffa sommarjobb. Tänk vad coolt! Något man får bra betalt av osv. Det jag tänker köpa själv för intjänade pengar jag kanske kommer och få är:

-Hårförlängningar!
-Vera Wang parfym

Hoppaaas! Hoppaaas! Håll tummar för mig. Vill haa pengaaar och jobb :) :) :)

MeNelly's 3 snabba tips för finare hy

Hej! Är själv väldigt intresserad av att få så fin hy som möjligt. Mina 3 enkla, snabba tips för finare hy utan finnar, blemmor och sånt.

1. Rör inte i ansiktet i onödan. Undvik under dagarna att röra och ta med fingrarna i ansiktet.

2. Tvätta morgon och kväll. Tvätta ansiktet med ansiktsgel, sätt ansiktsvatten och fuktighetskräm. Helst 2 ggr/dag.

3. Undvik smink så ofta som möjligt. Undvik smink tex. på veckosluten och de dagar du bara är hemma.



MENELLY TIPSAR!!!



Denna Sebamed produkt täcker finnar och sköter hyn samtidigt! Perfekt ju. Kostar runt 50-60 kr vilket är helt billigt.

Dagens låt

Haa, minns ni ännu denhär? Kommer ihåg för några år sedan då denna låt alltid spelades överallt.
Lyssna då och minns :)





Jag gillar verkligen att gräva upp lite äldre låtar! :D

Next week is about to start

Joo, som jag sagt beställde jag ju hem lite kläder (två olika ställen). Den ena skulle komma den veckan som nu börjar imoron, typ onsdag-torsdag skulle paketet komma! I'm excided!

Dessutom skulle jag få ett presentkort hem sänt till mig. Den skulle komma på tisdag eller onsdag tror jag. Men men, det blir till och vänta på posten nu bara ;)




Nåt kul med att skolveckan börjar ialla fall!!!!!!!!!! Får hem pakeeeet och presentkooort

Nu är jag hemma!

Yeeyee, vad jag shoppat! Visar bilder senare, kanske imoron. Håll ut :)
Nu ska jag fixa klart för skolan imorgon och pyssla om mig själv med ansiktsmask och sånt.

Hejdåå!


//MeNelly som vill ha hårförlängningar!






When you'r gone, you'r gone forever, and it's always that way!
-Life

Dagens planer

Det känns för j*ävligt att imorgon måste dra sig till skolan! Huhhuuu, neej! Me don't want...
Men men, då gäller det väl att bra ta vara på sista lediga dagen, tror jag?

Ska ju och shoppa snart, helt kul nog
Sen måste jag fixa lite inför skolan, kolla reensionen, packa väskan etc.
Chilllaaaa (kanske ringa nån kompis?)
Imoron måste jag typ ringa till ***** och fråga nåra viktigheter!

Japp japp, meeen...shoppa och skol-grejjer, det är nog det viktigaste ändå!

Men hej! Imorgon börjar min bantning, jobbigt blir det nog...men men 7 kg ner SKA jag klara! Kommer nog säkert och berätta lite om min bantning här i bloggen också :)






Te är ju riktigt gott, vad är er favvo smak? Min är nog typ skogsbär eller jordgubb!

Här är det inte tråkigt

Måste bara säga, att jag har faktiskt inte tråkigt! Rikitgt schyst dag i dag måste jag säga (fast jag är shiet besviken på den j*vla shiet abtronic prylen som INTE funkade)! J*vligt sur blir man ju! Men men...that's life I suppose.

Ska förresten se komedi filmen på TV3 ikväll John Tucker must die. Se trailern :)




Men men, ska ju imoron och shoppa så ska ta och göra en lista över vad jag behöver köpa! (hur tråkigt det än låter) Åtminstone vårskor, men kanske inte riktigt ännu ändåå...


See u next time

Plugga? Nu? Är ni galna eller?

Man blir ju rädd! Ha läst några bloggar och folk talar om att plugga eftersom det bara är några dagar innan det är *back to school*. Själv skulle jag verkligen inte börja plugga nåt meningslöst nu, på jullovet liksom. För vi har först ett prov 26.1 och det är ju liksom över två veckor dit, duuh?

Men men, jag har ju varit tvungen att läsa min modda-bok under lovet! Har bestämt att jag ska läsa klart boken idag och se över resension pappret så jag vet vad som komma skall!
Tror jag även ska packa skolväskan klart, checka skol-kalendern och ta en snabbtitt över var vi blev före jullovet!! (minns nada)


School work hey?

No way!


Det jag har lärt mig...

...är att jag inte ska shoppa spontant. Måste verkligen fundera noggrannt vad jag ska söka efter och vad jag ska shoppa. Ska imoron med mamsen till nåt la ställe hon ville till. Ett ganska shiet köpcenter enligt mig men kanske man skulle hitta nåt fint att köpa hem ialla fall!

Hur tråkigt det än låter ska jag 'make a listää' över vad jag ska se efter i köpcentret imoron.

Nu ska lilla MeNelly och läsa klart sin smått tråkiga lilla modda-bok. Har sisådär 50 sidor kvar. Ska nog åtminstone läsa 15 nu!



//MeNelly som inte vill att skolan ska börja och som vill att hon ska gå ner 7 kg direkt utan träning!



Ska börja min viktminskning då skolan startar! Huhuuu, vill, ska, kräver att gå ner 7 kg till sommarn!



The la apple diet?

Det jag shoppade igår!

Bilder av det jag shoppade igår, hittade endast 3 grejjer, vet inte varför? Fick nånslags ångest när det fanns så mycket jag skulle ha vilja köpt, men men...tur att jag beställt hem kläder från två olika ställen :)


















P.S Min abtronic funkar inte = suuugeeer! Beställ inte en sån, det är mitt råd!

Min dag igår

Jepp, igår hade jag ju jätte bråttom hela dagen ut! Först for vi och shoppade med min ena friendy och sen senare var dags att sticka till min ena andra kompis som just ha flyttat till ett mega stort och fint hus. Där satt vi till sent på kvällen och såg på gamla foton och gick ut i kalla vädret med hennes hund.
Jätte kul dag var det. Visar senare vad jag shoppade!

Och vet ni vad som väntade hemma från posten i ett paket, jo min tränings apparat (eller vad man nu ska kalla det)





Hoppas den funkar! Testade lite redan men INTE fattade jag så mycket av den hittils...

Hemma nu!

Hej! Är hemma efter sen hetsig/stressig/jätterolig dag! Vissa saker gått bra, vissa inte...shoppat har jag också!
Men men, berättar allt imorgon! Nu se på svensson svensson och kanske äta nåt.


Sees mina fiiina läsare!



//MeNelly


Snart!

Yeeyee, snart och shoppa! Ska om ungefär en halvtimme stiga på bussen med min kompis och åka till stan för en massa shopping. Hoppas bara att jag hittar nåt jag vill ha...men månne nu inte. I ginatricot köper jag för det mesta nånting.
Fast det är ganska shiet att det snöar ute...bläshhh!

Men men, ska nu äta en banan till frukost och sen....


Bli av med pengaaar!





Komedi på tv ikväll

Hej hej, vi ska strax börja se på komedi från tv. Här ska det ses på Svensson Svensson. Som sagt fick jag ju säsong 1&2 av serien svensson svensson i juklapp. Har redan sett hela säsong 1 och några avsnitt på 2:an. Som tur ha jag inte sett alla än :)

Som tilltugg blir det...popcorn & mackor









Jag vill absolut INTE ha nåt sött ikväll. Inte efter dendär sockerbomben på bion, då tidigare idag.

Happy evening

Juuh, tur att klockan inte är mycket, hinner se mååånga filmer! Dessutom längtar jag tills imoron då jag får shoppa loss ordentligt, imoron far vi till mitt favorit ställe, yeeyee!

Btw. vill jag se filmen Love and other drugs har hört att den är j*vligt bra! Men ska fråga med några vänner om de vill komma med, typ nästa veckoslut kanske?





Men men, först imorgon och shoppa! Huhhuu, vad jag vill bli av med pengar :) Shoppa, shoppa, shoppa! Det är nog allt jag kan tänka på ikväll!

Vill ha dessa skor!


Ankle boot




Image 1 of ASOS TULIP Lace Up Shoe Boots


In looove!


I 'm making a list

Jag håller på och gör en lista över vad jag behöver köpa för kläder. Måste bara ta några tittar i garderoben för att se det.

Bh
Trosor
Byxor
Jeans
Vårskor

Jaa, det behöver jag nog. Fast vårskor kan jag nog inte köpa än riktigt, om jag inte hittar super fina på nån rea eller nåt :)

Har kanske glömt att berätta men jag har beställt hem kläder x2 + en träningsmaskin för att bli smalare och få mindre lår :) Fast från ena stället som jag beställt kläder ifrån beställde jag endast två plagg (samma men olika storlek). Vill absolut ha ett visst sorts jeans, som tydligen är JÄTTE svåra att hitta och som tar snabbt slut...

Men joo, imorgon blir det att se efter sportmjukisbyxor (kanske), chinos/harems?, vårskor (på rea isf) och lite underkläder på rea om jag hittar någo fina. Även snygga tröjor och blusar billigt är välkomna! 





Får inte glömma mitt ginatricot-bonuskort hemma! Fast nu har jag redan fem stämplar, altså två till sen jag tog detta foto :)

Hemma efter bio

Joo, hej! Filmen Meet the Parents Little Fockers var helt ok. Fast lite för mycket pladder om familj, tycker jag.
Men men, fick ett sms av en kompis. Hon frågade om jag ville hänga med och shoppa, och såklart vill jag ju det, hehe :D

Hoppas bara att jag är på socialt bra humör imoron, alla dagar kan man ju inte var super glad!

Btw. jag drack blue ice dricka på bion, fy säger jag! Sliskigt söt is dricka som var isigt blå, så konstgjord smak. MeNellt don't like!






Sådanhär var den, man blir nästan rädd ju! ;)

Vad tycker ni?

Vad tycker ni om Duffys nya låt, well well well???

Lyssna och tyck till.





Personligen är den ingen favorit för mig!

På bio idag

Jeejee, det blir bio idag! Vi tänkte fara och se på Little Fockers, den är helt ny. Det är nån komedi iallafall så den är säkert ganska bra :) Eller den kan iallafall inte vara värre än den vi såg förra gången!





Altså denna ska vi se idag!


Synd bara att det är trettondag idag, inga butiker är öppna...men men det blir och fara och shoppa en annan dag istället! Tur att biot är öppet ändå, för annors skulle denna dag nog ha blivit lite tråkigt!



Sees, bloggläsare :)

Det är okej...

Det är okej...


...att gilla/vara förtjust i kändis-killar!

...att vara barnslig lite då och då

...att tycka om saker ingen annan gillar

...att ha sin egen klädstil

...att dricka smurf-läsk hur gammal man än är

...att vara arg ibland

...att försöka 

...att ibland ge upp

...att inte vara bäst

...att inte nå toppen!




Ha det bra, ni mina lovely läsare!


Jag har shoppat!

Jo hej! Kom hem för några timmar sen. Vart och shoppat. Lite besviken dock, endast två grejjer fick jag med mig hem. No, bra för min plånbok iallafall :)

Detta köpte jag.


1. En violett tröja



(ungefär som denna)


2. Pieces strumpor



(av märkes pieces strumpor köpte jag, dock annan färg med fjärilar på)



Men men, ska på lördag/söndag till ett bättre ställe och shoppa! Som tur är :)
Och så beställde jag ju hem kläder i dag, det får vi inte glömma!


2010's citat

Hejhej, kom och tänka på allt vi skrattat åt i våra dagar. Citat, är alltid lika kul. Förra årets top 7 citat, eller iallafall såna som jag minns ;)


- Slottet var alldeles tomt och helt öde. Hon blev lite bestört...och..
- Nelly, tyst!


- Vad sägs om regnbågslandet...ämen det låter som ett barnkalas! Nu vet jag! Temat är påsarosa!!!


- Gräset hjälp mig
- Vilken nilvass!


- Allt handlar om statistik och strategi, han kan inte ens borsta tänderna utan en reservplan men jag får skylla mig själv jag föll för det breda axlarna!
- Altså var var grejjen med taperna som krullade sig av vitlöksstanken?


- Vill ni höra en vits?
- NEEEEEJ! Kom vi sticker


- Två dyngdrakar var ute och flög när den ena kraschade. Men det gjorde inget för hans pappa ägde en korvkiosk!
- Hahahaha, jag fatta inte i alla fall


- Vi lät er vara längre uppe, räcker inte det, va?
- *GAPFLABB*

Shoppaa tomorrow!

Har just varit i duschennu då jag kommit hem, fräshh! Nu ska jag börja se på Svenskahollywoodfruar från svtplay och sen äta lite smörgås, göttgött. Lite sött till någon film blir det nog också :)

Men men, imorgon och shoppa med mamsen, jättekul! Ska även beställa hem lite kläder imorgon tror jag. Får heller inte glömma att ringa emem om en musikal och så måste jag, bara måste till biblioteket. Ska föra tillbaka min bok som jag ha måstat läsa i moddan...

Väntar nu på imorgon, så jag får använda min pengar!!!


//MeNelly


Me like!

Cha cha på er! Måste bara få säga att jag tycker rakt utsagt att jag faktiskt diggar Louis Vuitton. Fantastiskt style,
me like! För er som inte visste det var Louis Vuitton en designer, hans designade väskor, schalar, plånböcker och allt vad det finns, särskilt väskor är jätte kända och jätte dyra!!! En medelstorleks väska som är äkta Louis Vuitton style kostar ungefär runt 8.00-1.000 euro (dvs. 8.000-10.000 kronor) och ibland ännu mera.

Det man bra känner igen Louis Vuittons väskor på är hans design. Blommor och småfigurer och förståss LV som står för...gissa vad? LOUIS VUITTON! De orginala väskorna har brun bakgrund och motiven är beige färgade. Här ser ni en:








Dock har jag inte riktig fallit för denhär färgkombinationen utan mera de som kallas multicolour. Det finns svarta multicolor som nog är rätt fina och sen finns de vita multicolor väskorna som Louis Vuitton har skapat. Och jag måste bara säga att de vita multicolor färgade Louis Vuitton väskorna är assnygga, grym niceiga. JAG MÅSTE BARA FÅ EN SÅDAN. 

I love this<33333 don't you!?




         


Ny dag

Godmorgon på er! Nu är det en ny dag. Vi ska ha så kul med Miiu sista dagen jag är här. Vi ska kanske och shoppa och vi orkar och så typ sjunga lips på xbox 360. Kul kul!

Men men...ska och fixa mig iordning för dagen.

Dagens Citat:

- Kan jag få handkräm? 

- Nå...okej, joo!



Vill ha sånadär naglar igen :)



@ Miiu's place

Nu har vi kommit hem efter ha vandrat på stan i flera minus grader och gått typ 15 km, fatta vad våra fötter bränner och sticks. Och så var vi ju också till...hehe donken så att säga ;)

Nu ska vi tillbringa resten av dagen av att äta allt gott, tårta, godis...och mycket mer! Strax ska jag ge presenten till henne osv. (hoppas hon blr glad). Men men...och ikväll blir det sex and the city maraton! Och kanske lite lips på xbox 360 (lips=singstar).

Tjadå, sees!


//MeNelly




MeNelly's snabba skönhets tips!




Min jättebraiga ansiktsmask för finnar och orenheter. Visade den på bloggen samma dag jag tog bilden. Men ni hade kanske glömt.

Märket är Bion och heter "Greentea claymask".


REKOMENDERAR!

Dagens låt






Inte har ni väl glömt den coola Avril Lavigne? Det har inte jag. Här kommer en av hennes låtar som var jätte stor hit för några år sen. Lyssna!



Trött som fään

Gomorgon på er! Jag är trött som fään, ha sovit samanlagt ungefär 2 små, korta timmar idag! Hopplöst. Skulle behövt sova sååå myckeeet mer. Men men...ska försöka vara pigg idag och fara tidigare än igår och sova. Vi gick igår med miiu nångång två-tiden.

Huhuuu, vill sova. Men nog orkar man väl shoppa och äta idag. Och festa ikväll eftersom miiu fyller år. Grattis till henne btw.
Nu dags och fixa mig iordning och senare iväg, hehe :D Ha det bra, jag ska försöka ialla fall!



Tivooliii ;)


Framme nu

Hej på er! Jag bloggar här från min kompis dator. Vi har haft det riktigt trevligt, små shopping, spelat, sjungit lips och allmänt spelat xbox 360 och myst med hennes två katter :)
Vi har precis ätit gott och ikväll blir det TV, hehe :D
Tyvärr hann vi inte shoppa, men men man kan inte få allt. Imoron blir massor av shoppaaa och firande av hennes födelsedag + donken om vi bara hinner!

Nåja, det var det! Ska och flumma vidare med miiu, hejdå ;)








Vi på forneldare, förskojj :)))

Miiu tycker hon e ful på bilden, men hon är INTE!

Shoppa shoppa!

Yeyyee, idag blir det massa shoppande. Ska om några minuter åka iväg till min kompis och fira hennes födis och shoppa och massa annat och så kommer jag hem antingen på tisdag eller onsdag. Tyvärr kommer det blir lite mindre med uppdatering...men men ska försöka blogga så mycket det bara går.

Förståss visar jag er allt jag shoppat sen då jag kommer hem! :D

Men nu ska jag och fixa mig i ordning och packa det sista! Hejdå





Men va söt liten misse


10 saker jag VILL göra i år

Det finns nog en del saker man skulle vilja hinna göra detta år, hoppas det bara blir till...


1. Minska 7 kg i vikt


2. Åka på kryssning med en vän


3. Fara till ett spa/badland


4. Skaffa piersing i naveln


5. Testa hårförlängningar


6. Testa färgade linser


7. Göra 'come back' i TaeKwonDon


8. Börja på gymnasiet i stan


9. Få åka till shoppingcenter i H:fors


10. Hälsa på släkt och vänner i Sthlm



// MeNelly

Just my everyday life

En dikt. By: anonym!


Nobody knows me for sure, nobody knows what I want, what I need
Nobody...
I build up a facade nobody can pass
Everyone just sees a shell of new clothes, makeup and fake smiles

Why don't I let somebody in?
Why can't I trust somebody?
Why does I mentally hurt my self?
The answear is cause I've been too many times let down!

Is life like this all the time
When does it become better for me
I think it's never!
I want to feel happy and alive, and good
I want to feel loved by somebody and that somebody could sometimes be proud of me
But all I got right now is beats, bark, ugly names and words about how unnecessary I am.

I don't think it's never going to stop
I'm judged that my life will be like shit and so pointless
I feel so unloved and unnecessary
Who needs me? - No one
This will follow me til the grave
Because this is just my everyday life

Dagens måsten

Nu så har man sett filmen Patrik 1,5 klart. Enligt mig var den ingen höjdare...sorry! Men åandra sidan finns det ortroligt mycket sämre filmer jag sett. Alla tycker ju olika, så.

Men men, idag finns det några måsten, altså saker jag måste göra (tråkiga saker)!


1. Städa. Det måste jag göra, har inte varit en sån ängel-dotter på sista tiden...







2. Läsa på modersmålsboken. Vi fick i läxa över jullovet att läsa klart en bok för sen ska vi skriva en recension. Huu, jag hatar min bok 'Lydia Light'. Den är världstråkig! Just nu är jag till sida 116, men det finns allt som allt 261!!!









Orkar inte, vill inte, ids inte!!!!!!!!!!!!!

MeNelly's musiktips

Här kommer en jätte bra och poppig låt. En av mina favoriter. Lyssna, rekomenderar verkligen!








Nu ska jag gå och fortsätta se på filmen! Ses

Dont worry, be happy

Jag är ganska glad just nu. Imoron sticker jag iväg till min nära kompis som bor ungefär en halv timme ifrån mej. Ska bli där i några dagar så uppdateringen kommer vara lite sämre tyvärr...Måste ju göra en lista av vad jag behöver packa med, iallafall detta:

Nattkläder
Toaväska
Extra kläder
Present (hon fyller år när ja är där)
Massa pengar
? okänt ?

Allt detta behöver jag nog + massa annat som jag inte kommit på än. Guuud va glad jag är att slippa bort ur denna trånga lilla stad.
Btw. pengarna behövde jag ta med eftersom vi åker in till några shoppingcenter nära henne och så ska vi shoppa oss halvdöda! Me like :) Jag måste köpa massa nya kläder känns det som och lite kosmetik också!


Men men...nu ska jag ta och se filmen Patrik 1,5. Det är en komedi, hoppas den är bra. Ska nog ta och plocka ner en o annan candy cane från julgranen så jag har lite godis till filmen hehe :D




Tonårsfrågor!

Nytt år, dags att svara på frågorna utgående från mitt 15 åriga liv :)



Fyra frågor om förhållanden

är du singel? - jaada
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - nånnä
hur många har du varit kär i? - några e de nog
är du kär just nu? - japp väl

Tio frågor om dig själv

namn? - har tre stycken och efternamn ;D
när fyller du år? - på sommarn 
några piercingar? - vill ha!!!
vad har du på dig just nu? - behare, undisar, halsduk, leggins, långtopp, baseballjacket
vilken årstid är bäst? - sommar & vinter
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - lugn och ro + nåra tfn samtal från vänner
vad tycker du mest om hos dig själv? - e ganska smaart och passlit lång
vad är du bra på? - sjunga (ha ja hört) och typ i skolan (inte nööörd)
vem älskar du mest på denna jorden? - de som älskar mig, hehe. altså typ fam. och vänner
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - venne

10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - ingen förutom jag
vem är den roligaste av dina vänner? - hmm..linda eller miiu kanske, också telluuzz
vem är snyggast av dina vänner? - allaaa 
vem är mest partyprisse? - jaa och miiu
vem är den du helst har filmkväll med? - emem, linda o lottee och alla andra 
vem av dina vänner är mest "evil"? - hehe ***** är det nog eller inte :P

10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - kära mamsen
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ena
vem är farligast i din familj ? - katten
vem ser roligast ut i din familj? - meeh
har ni något husdjur ? - jappidapp
har du mest gemensamt med? - mamme 
vem står för underhållningen? - jaah
vem sover du oftast med? - me mig själv kanskee 
roligaste kvällen med familjen? - mångga finns
frågor om idag
vad har du gjort? - data o tv
vad ska du göra nu? - lata mej 
har du gjort något dåligt idag? - jaa-a
vad har du ätit idag? - choko o mat
thar du duschat idag? - nonono
är du trött nu? - men joo!
vad händer i morgon ? - nothing
går du i skolan? - nåjoo
har du varit i skolan idag? - jullov u know
hur är du just nu ?? - förbannad! (skojja baa) 
du hungrig nu? - verkligen INTE
vad är klockan nu just nu? - 14.45 exakt
Vilka sidor på Internet är du inne på nu ? blogg feståss o någo annat oxå
Vem ringde dig senast? - miiu
Vem ringde du senast? - telluuz, tror jah
Vem sms:a till dig senast? - sandraaa
Vem sms:a du till senast? - typ nån

familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - nåra sekunder sen
hur länge sen var det du träffa din farsa? - vetej

övrigt
Gillar du punk? - nånnäh
ar du sminkat dig idag? - nåjooh

musik
yssnar du på musik just nu? - mjaa
Vilket är ditt favoritband/artist? - katy perry väl
Vad gillar du för musik? - pop o de mesta

kläder
hr du fler än 4 linnen? - jaajaa
Har du fler än 3 jeans? - mmh
Har du fler än 5 tröjor? - jopphopp

smink och hår
Använder du mascara? - jaadå
Använder du wax? - vah? nee
Använder du ögonskugga? - joodå
Använder du kajal? - ibland
Använder du hårspray? - sällan
Använder du volymspray? - tror int det
Andänder du mousse? - hardly
Använder du deodorant? - ofc
Använder du skinspray? - nejj
Använder du parfym? - absolut jaa!
Använder du läppglans/läppstift? - jaa
Använder du brunkräm? - jeppp
Använder du rouge? - int så mycket nuförtiden
Uppsatt hår eller hängande? - både rockar!
plttar/lockar du håret varje dag? - nej, herriguud heller
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nopee

kärlek

Är du kär just nu? - ehe ehe, nå..joo tror ja
Har du kysst någon idag? - nee
Har du ett förhållande? - va tror du?
Är du romantisk? - kanske...kanske inte
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - neh aldri
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - don't mind!
Hur länge höll det? - kort tid
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - singel just nu iaf
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nepp
Vem sov du senast bredvid? - minns int rikit
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - nån va det nog...
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - öö, vah?
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - hu sku ja kuna veta de!!!!!
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - vaffö sku jah?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - that's a no
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - snygg, hot, renlit, fashöön

Nytt år, nya löften

Godmorgon! Det här blir första inlägget år 2011. Guuud, vad konstigt och säga att det är 2011. Självklart har jag gjort några löften (mer än ett) för detta år. Mina löften är...

1. Gå ner 7 kg

2. Slappna av mer

3. Hjälpa till hemma mer


Japp, det var mina nyårslöften det. Dock ettan är viktigast. Ska börja banta såfort skolan och vardagen börjar. Tvåan och trean är förståss också viktiga men inte lika mycket, hehe :)

Hoppas nu bara att jag kan holla mina löften, men jag bara måste! Ett löfte är ett löfte.





RSS 2.0