Vad gör vi? Nu kör vi! igen

Sitter här och är lite halvt sur på mig själv. Kom hem typ halv1 idag och har knappt gjord någo läxor idag...faan! bara lite slarv i franskan...
 
Men imorgon är det bal på kvällen, jess!!! Så nu ska vi inte vara lessna. Det är ju sportlov nästa vecka så då hinner man ju göra någo skolarbeten också. Stressar bara hela tiden för skolsaker, lite onödit javet. Menmen, sportlovet hinner man ju på somsagt :) Tänkte förövrigt gå och lägga mig tidigt idag så jag inte är så trött imorgonbitti och det blir ju lång och förhoppningsvis kul kväll också ;D

"Varför jag?"

Kom just hem från en kompis som vi sov över hos. Har lite dålig känsla trots lördag...vafan?
Inte har jag nåt imot denhär dagen förövrigt men det harmar bara så tusan för har mycket som jag borde göra. Tur så finns det en dag imoron också.
 
Har mycket att läsa i psykologi. Nåjaa ja ska kämpa. Sen har jag också en uppgift att göra i psykologi  som tar lääänge. Plus att jag borde göra massa i finskan och engelskan men...nåjaa nog klarar jag det. Borde läsa massa i böckerna också...men vafaan jag ska klara det. 
 
Nu ska jag äta lite och se på min favoritserie. Sen tar jag och läser jag lite psykka. Sen blir det finska och enkka. Inte är det så hemskt som jag får det att låta. I know jag överdriver. Nååh, tur att det bara är första veckan i nya perioden, så ingen stress. Bara att försöka så går det nog.
 

When life gives you lemons...bake a lemon cake

Längesen sist, joo! Men sådär som rubriken säger, stämmer. Alias, du får något, du tar det där "något" och gör det till vad du kan, det bästa du kan.
 
Det känns som att allt är så himla svårt och tråkigt just nu. Jag försöker men bara misslyckas. Får inget tillbaka för allt det arbete jag gör. Känns som att jag springer på ställe.
 
Jag vill bara göra något, framsteg, ha kul, lyckas, känna mig bra och få något stort gjort.
I måndags började en ny tid. Nu är det dags att försöka. Allt och lite till. Ska kämpa och lyckas, försöka mitt bästa och se hur det går. Imorgon är det uppsats. Ska fösöka så gott det går och inte gå där ribban är som lägst. Nu kör vi! Men somsagt det är imorgon, idag är idag. Det är morgonens problem, och eftersom det inget går att göra eller förbereda så är det bäst att inte heller tänka på det. Alls. 

RSS 2.0