31.10

Idag är det väl den offentliga dagen för halloween, men det blir nog mer en pluggardag för mej skulle jag säga. Ska ta och plugga ordentligen så jag klarar proven fint de inkommande veckorna. Måste ta och läsa på biollan, lite engelska och så jo, matematiken (e inge vidare å de, sidu)! ÅÅhhh, rikig plugg-dag i sikte altså...*tyck synd om mej*

Men men, ska nog också bli skönt att plugga lite eftersom då kan man chiiilllaaa på veckan istället :D





Ändrade planer

Nejjååå, det blir nog ingen shopping & movie idag för typen jag skulle fara med sa att hon är lite sjuk och att vi får vänta till nästa vecka istället. Sur blir man!
Så jo, hit for min halloween, det blir att sitta hemma och uggla då bara. Fast nåja, nästa veckoslut blir det antaligen lite halloween firande med bästa gänget. Så...vem ha sagt att man måste fira halloween en viss dag???? Kanske nån korkad idiot, vi skulle ju kunna fira halloween fast på sommarlovet!!!!!!!!!!!!!!!

Lördaag!

Jaah, lördag idag!  Åker iväg till tan för att shoppa lite och se en film senare idag. Kul va?
På kvällen blir de säkert skön hemmakväll me tttttvvvvv! Nåjaa, nu ska jag äta och se på according to jimm!
Hedååå!

Fart och fläng och prao!!!

Såjja, nu e första prao-dage avklarat och shittt va roligt d var. Längtar tills imoron.
Ska även shoppa nåt då, toppar, halsduk och sånt!

Jep, å så ska vi ti huvustaan nästa vecka å se på en pjäs, kul ska det bli!! Vi e tibax först nångång tolv på natten sen :) Samma dag som de e halloween i skolan :D

Å jaaa, fest denna vecka, halloween, hehheeheeehheeee!

ÄNTLIGEN BÖRJAR DET HÄNDA SAKER I MITT LIIIIV!!!!!!!!!!! thihihihih

Söndagens planer

Chill dag dag juuh! Idag ska jag slappa ialla fall. Sen måste jag stryka kläder, plugga matte och fara till min bästis (som jag inte träffat ordentligt på jätte länge).  Och om jag hinner ska jag scrapbooka (dagbok) och spela in musik till min mp3/ipod (va d nu heter)....

SSSSÅÅÅ...de är det som jag ska göra idag. Ska no ta och börja med strykning efter att ja kollat lite på according to jim. :)


ZEZ, ZEZ :D

Höstlov!

Japp, äntligen är det höstlov! Nu ska de bli slappande och så nästa vecka ut på prao då ja! Lite svårigheter har det varit den senaste tiden, kompiskonflikter, prov stress och sånt men jag ska nu försöka lägga det bakom mig nu. Life goes on, u know!

Dessutom har jag hemsk ångest här, alla ska ut på fest eller filmkväll eller nåt men jag ska sitta hemma här i kväll. KUL! Uuuusch, jag vill ut som de flesta andra...Men ingen ångest för det, de lär bli fest imoron och i övermoron då jag ska åka in till stan till en av mina bästa vänner och stanna där nåra dar. Fest, shopping, filmkväll, karaoke och annat skoj ska vi nog ha :D ÅÅÅH, jag måste slappna av nu daah. Kanske dra senare till affärn, köpa nåt dricka, typ sider, nam nam :)









Dessa ligger etta på mina lista för de jag vill ha, eller nåja köpa ;)



19.10 Glad eller arg?

Tjena tjena på er! Vet int rikit om jag är glad eller arg. Glad för att proven tar paus nu när höstlovet kommer & praot och det. Btw. modda prove idag gick åt r*ven, tror jag ialla fall. D var så svårt :(

Men juu, ska äta nån bärkräm nu å fortsätta se på wildchild :P





Snygga chinos från bubbleroom, me waaant!


Fest och pluggning

Äntligen fest, jag slipper ut!!! Jag behöv inte sitta här inne och uggla med en bok i handen. Visst jag måste läsa till franska och modda provet men sen i kväll är det fest hos en typ och dit ska ganska många så d blir nog skojjit!

Menmen nu måst ja snart lite plugga o så ska ja se på en film, wild child! :D den e bara så bra ;)








VÄRDENS GOOASTE CIDER :) Även golden cap äppel, päron och ananas e göööttt :))))

Fest och pluggning

Äntligen fest, jag slipper ut!!! Jag behöv inte sitta här inne och uggla med en bok i handen. Visst jag måste läsa till franska och modda provet men sen i kväll är det fest hos en typ och dit ska ganska många så d blir nog skojjit!

Menmen nu måst ja snart lite plugga o så ska ja se på en film, wild child! :D den e bara så bra ;)








VÄRDENS GOOASTE CIDER :) Även golden cap äppel, päron och ananas e göööttt :))))

Dagens planer 3.10

Idag blir det inte något extra att göra. Igår var jag och shoppade, ni får se det sen vad jag köpte! Så ja, idag blir det pluggning, sku int orkkaaaa! Jag måste läsa en massa till kemi provet, öva på engelska orden och jobba på franska pjojektet. herreguuudäh, så mycke att göra altså, men men...snart ska jag sätta igång med enkka orden :))))



Zeez :)

RSS 2.0