Maybe it's not that bad



---------------------------------------------------
Måste väl tänka positivt? Det kommer att ordna sig! Så nu måste jag lägga massa energi på det viktiga!
Imoron SKA jag jobba på tecka projektet, läsa i modda boken och läsa till filosofi förhöret! Detta lovar jag nu!

Dethär stämmer FÖR bra in på mig!








Nobody can stop me now! I need to do this. No regrets!










Human nature

Varför är det så med oss människor att destu mer vi förnekas eller tas ifrån en sak, destu mer vill vi ha det och destu viktigare blir det för oss att få det! Och när vi får nått vi länge längtat efter, jaa, dåå vill vi inte ha det mer. VAD ÄR DETTA??? Varför är det så...human nature, I guess!

Sen är det det också. Jag gillar att kämpa för saker. Har man sett besvär för en sak jaa då är den/det mycket mera värt i slutändan. Och here we go again...spänningen försvinner när man får en sak.
För då försvinner känslan "hur det kunde ha gått"!

CONFUSING!


I am leaving on monday morning

Man vaknade med en liten besvikelse imorse. Skulle ha farit på en messa som jag längtat att fara till länge. FAAN säger jag bara! Men jag bestämde mig direkt för att strunta i att vara besviken och försöka göra något vettigt (tråkigt) denhär söndagen. Å andra sidan väldigt skönt att slippa läsa till prov och så blir det film och lite skolarbeten. Ikväll ska jag även göra nåt kuul *hihihihihi*, hoppas inget och INGEN stoppar det för mig!
Nu ska jag bege mig ut på länk! Och sen borde jag läsa på ett musik teori-prov. Jag säger bara faaan!!! Menmen, joo nu och fara ut!

This is only the beginning, there so much left that you don't even know yet

Hoppas på en trevlig dag med två kompisar och lite skolarbeten borde jag också göra. Tur så har jag nog tid. Ska hinna lite på mitt tecka-projekt, göra läxor och öva till musik-teori provet! FAAN det måste gå bra!


Sees!


It's friday, I'm in love

Ibland går det bättre än ibland...svårt för någon att fatta vad jag menar. Men ville säga att ibland känner man sig så tom och vet inte riktigt varför. Vad är det jag saknar? Skulle jag bara få veta det så...

Är himla trött på skolan, skulle bara vilja leva livet...orkar inte mer med samma skit dag efter dag. Senast på sommarn ska jag sätta igång att nåt börjar hända. Det kan ni vara säkra på...men å andra sidan...jag har nåt att satsa på och satsa är vad jag ska göra. Det här ska gå!!!


If you don't I won't

Har haft en ganska stillsam påskmorgon, sådär långt och trevligt. Om några timmar får vi gäster på påskmiddag och sen blir det att bege sig till en kompis där resten av kvällen ska tillbringas och så sover vi övernatt där. Det blir nog bra! Hade tänkt fara till stan idag till bibbab för att söka ut modda-boken och ta en titt i nån affär menmen, kändes som att jag inte rikit orkar så det får bli en annan dag helt enkelt!

Håller på (kontrollfreak som jag är ;)) att planera kommande vecka. Synd att jag är en sådan som gillar att hålla koll på när, var och hur saker händer! Imoron spenderas dagen med att vara hos en kompis, eventuellt blir det att fara på en konsert sen på kvällen. På måndag blir det nog stan med mamma och dra sig till bibban och joo fixa skolsakerna inför tisdagen (yäk)! Jep, det är planerna! Nästa vecka blir det nog att njuta av friden och våren och bara ha det riktigt bra sku jag tro :D

Menmen, just nu lider jag av enorm shopping-sug. Tur så blir det stan på måndag, öää, det är inte kul! Menmen, nu ska jag nog lägga energin på annan. Fundera på att läsa i filla-boken. JOO DET SKA JAG! Och så blir det ett hopp i duschen!

Menmen, så nu vet jag vad som väntar, tror jag. Vi får se hur det blir! Hoppas på det bästa :))

Bye //nelly


Lalalaa you're heart is like whitechocolat, it's hard to melt

Åjaah, vi hade provutgivning idag och resultaten var mycket bättre än jag trodde. Faktiskt!
Men joo, nu siktar jag på nästa period och en sak har jag lovat mig själv. Att vara aktiv hela perioden igenom och inte bara öva till provet.

Har alltså modda (ska satsa som f*n), historia (sådäär), franska (sure, här ska jag satsa), finska (satsa massor), filosofi (sådär). Ha funtsa på att ta en geografi kurs också, för jag har en ledit position. Menmen, jag tror inte ja att ja vill bli av med mina håltimmar, hehe ;D och så har jag hört att gruppen är busig, ööh ork inte med någo sånt. Såå, jag måste fundera vidare och snacka me schakke lite...å dessutom behöver jag satsa på andra ämnen än geografin, ja menar jag tror jag kan bättre satsa på de andra om jag inte har geografi...såå näää, d blir no ingen geo för mig sku jag säga!

It goes on and on and on

Måste bara komma hit och få skriva av sig. Tragiskt och säga men nu när provveckan är slut blev det nog ändå ett liiitet tomt hål, jag menar vad är nästa mål. Jag behöver nåt att satsa på för att få dagarna framåt. Vad är mitt nästa mål och sikte? Om man säger så! Ja, det vet jag inte ännu. Hade i såå lång tid sett fram emot denhär dagen och nu när den är slut, jaa, då blir man lite tom...Därför är mitt råd till er: längta aldrig till något, ha inga stora förhoppningar för hur en händelse ska bli, för ni hoppas att den ska bli perfekt och när den inte blir det så blir ni besvikna.

Nu måste jag sluta älta! Dags att se mot nya mål och prestationer. Jag veeet, jag låter helt knäpp och störd. Men jag vet att jag behöver det för att få dagarna framåt och för att hitta mening i vardagen. Alla har vi väl sånt vi behöver. Såå, nu återstår att se vad som man ska sikta in sig på. Påsklovet börjar på fredag och så är det ändä till tisdan, alltså fyra dar allt som allt. Vet inte om jag rikit sku villa ha lov, fast de ju klart...om de händer nåt kul så då är det ju kul me lov. Ska nu se vad det hittas på. Sitta hemma själv tänker jag iallafall INTE göra!!!


Ingenting försvinner för gott. (Läs: ingen)

Du behövde veta det, eller hur?

RSS 2.0