I could write a love story about us

Mår illa av alla prov vi haft, sista imoron altså. GEOGRAFI, jej, ja ropar av lycka! Hur ska ja överhuvudtaget orka läsa nåt ikväll å sen på träning halv åtta. Måst dra mig upp och börja läsa, jag helt enkelt MÅSTE!!! Menmen, imoron är pinan över nu läsa idag bara sen är det över, för denhär gången ialla fall!

Fins så mycket annat jag borde hinna med. Men imoron, så är det över!


Längesen sist

Dålig uppdatering p.g.a bl.a. provvecka. Nu är hissa-prove avklarat å imoron blir det kemi, på torsdag matteå freda ledig. Måste plugga massa kemi idag å lite matte. Men just nu e jag lite deppad...men bäst att lägga energin på kemin istället!

Jaa, det är mina planer för idag. Intressant? Nej, det är det inte. Men men...

You really can do it!

Mångas problem, ingen gör nåt åt saken. Blyga, ensamma mänskor undrar ständigt dethär med kompisar och det. Hur ska man göra för att bli bra vän med någon??? Tänkte dela med mig av egna erfarenheter.
MEN OBS! Kommihåg att vänskap handlar inte om regler och instruktioner hur man ska göra, följ ditt hjärta och din magkänsla och våga kasta dig in i nya situationer. För vad är det värsta som kan hända? Well, du uppfattas som ett freak. Men det är det värt, tro mig.

1. Prata med nya mänskor, men ge dem tid. Du behöver inte hänga efter dem jämt, var självständig. Man blir inte bästisar/goda vänner på en månad. Det kräver ÅR!

2. Var glad och le för det mesta. Var positiv, glad, le och skratta litegrann. Du behöver inte vara högljudd hela tiden för att synas. Närvaro räknas det också!

3. Sök dig till nytt scakk. Gå med i nya hobbyn och läger, t.ex. jag har precis gått med i en ungdomshow. Chans att bekanta sig med helt nytt folk samt att lära känna de som du tidigare sett men inte känner så väl?

4. Nätet! Ypperligt sätt att träffa nya goda vänner med samma intressen. Bli medlem på diskussionsforum t.ex. Och visst finns det fördelar med kompisar från annan skola och stad( särskilt om man bor på en liten ort). Kul blir det om ni t.ex. träffas alltid då och då på stan och går och fika och delar med er saftiga nyheter och HALLÅÅ, facebook är ju därför uppfunnen för att hålla kontakt med vänner längre bort.

Det var mina bästa tips! Men komihåg, det VIKTIGASTE! Ge nya vänner tid, en bra början på vänskap börjar med hej. Jag menar bara, tvinga inte på någon situation, vänta istället!
Gå nu ut och märk hur många trevliga mänskor det finns (och jaa, akta er för de inte så trevliga!)


RSS 2.0