Want so much

Gina:




:)) Måst fa o shoppa snarast, nån som kommer med???

Why did you came in to my life if you're going to leave right away?

Allt känns ganska okej just nu. Det mesta är ganska bra. Har roliga planer för veckoslutet, fullt upp med skola och hobbyn. Kul med mina vänner. Det är ändå något jag saknar...kärleken. Det där vi kunde ha. Kommer vi någonsin dit, det vet ingen än. Det är bara en början. Saknar en gosse vid min sida. Är det han eller någon annan, vem är det då? Det återstår att se.


When it feels like the end. It's just the beginning of something new

Det känns som ett helvete, spelet är förlorat. När jag kände såhär förra gången löstes problemet mitt genom att våga lösa problemet. Vill bara må bra, det är knappast för mycket begärt! Imorgon börjar en ny tid. Ska börja observera min omgivning, för då slipper man massa onödigt tjafs (bara så ni vet). Känns som om världen rasar och jag sitter fast. Allt känns så illa.

Ska nog stiga upp ur denna grop ja fallit i. Ha inte behandlat min omgivning rätt. Hoppas det inte är för sent att ändra. Imorgon ska jag ändra. Från och med nu ska jag se till att jag inte känner såhär. Dags att vara lyckligt, för fan!!! Men å andra sidan, tar man aldrig en chans kan man aldrig nåt vinna. Nå väl läxor SKA göras idag samt slappa.

Dags att våga leva!

I don't know if I can do it anymore

Allt känns så hopplöst. Vad finns kvar? Finns inget att säga för allt syns. Allt de mörka, tråkiga, dåliga. Det finns svårare, man kan ha det värre. Just nu känns bara allt så jobbigt! Ska väl satsa på skolan, det ända jag själv kan påverka.

Jag vill ju bara vara glad och lycklig, är det för mycket begärt? Men jag ska nog ta mig upp. Det ska bli bra. Allt.


Why Am I even caring when he doesn't give a shit about me

Don't want to feel this way anymore
Please take me away from here
Will I ever get there
There where your heart is
Please show me the way. I'll stay
You've found mine. Give me yours
I'll never break it



You'll see who I am and you're going to love it




Finns massor att säga. Mycket har gått fel på sistone. Men det finns saker som känns så rätt ändå. Det finns den där en gossen som jag vill ha men aldrig kan få. Ni gör mig glad, ni är allt för mig. Mitt liv görs av andra människor, mina vänner, alla jag känner. Skratt, skämt, skoj och kul. Låt det aldrig ta slut.
Men utan dig, vad ska jag göra för att få dig. Säg mig. Hur det än är, ska jag försöka nå dit jag vill. Vad det än krävs och tar, år, månader, dar ska jag nog få honom att förstå. Du är ju bara min, det lär du se. För det jag väntar på kommer att ske. Ni ska få se!

RSS 2.0