This is the life and the life is now

Har varit en fin dag idag. Bättre än jag kunnat ana! Har fått insikt i så mycket, det känns sm om jag lärt mig en hel under dagens lopp. Kommihåg detta citat "This is the life and the life is now". Stämmer så jäävla bra! Vi lever nu, vi kan inte stoppa det så vi måste göra det mesta och bästa av situationen!

Det känns som allt detdär dåliga håller på och gå bort! Nu ska livet levas minsann :D


And so it all changed

Det blev en jättebra dag, dock inte på det sättet som jag trodde. Tänk så mycket som kan förändras på så kort tid. Hoppas livet ler en hel bit framöver. Har fina planer i sikte, keikka, dans och filmkväll i veckoslute. Dock ett prov imoron, men såå skönt att ha det över sen :)

Dessutom fick jag sådan inspiration och hopp att verkligen våga kasta mig in i nåt jag länge grubblat över. Jag vet att några försöker stoppa mig men, låt mej nu säga. Jag vill verkligen göra detta och leva livet med dessa nologa och kanske ångerfulla saker jag åtar mig. INGET kommer alrig att hända om man inte chansar och försöker. Det är ju värt det! Och för f*n, något spännande måste man ju hitta på ibland ;) (läs: ofta)! ^^


You know what I'm up to

Nu är det måndag morgon. Nu vecka, nya utmaningar. Har på känn att detta kommer och bli en bra vecka. Va tror ni? Låt oss göra de till en jätte bra vecka!

Nu blir det snart att ge sig iväg för skolan. Har faktiskt saknat många därifrån. Ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna! :)

And I just can't let him go

Imoron måndag, det var väl det här jag väntade på...jag trodde jag skulle vara gladare...tydligen inte! Saknar vissa mänskor helt jätte mycket, menmen, allt detdär ska ändras. Det håller på att vända nu.

Nästa vecka måste bli helt jätte bra, det måste det verkligen! Vet fortfarande inte hur ska jag göra med en grej jag grubblar över, men det får tiden utvisa. En dag i sänder!

I guess I wanted to fly

Såja, nu har lördagen passerat någolunda smärtfritt! Lite tjafs blev det igår, men det hör till livet, bara att godkänna! Idag händer det nog ingenting heller. Okej, jag måste öva till franska provet och så vill jag gå ut påå promenader. Det är såå avslappnande! menmen...nog kmr dagen gå snabbt, tror jag. Och jee, imoron måndag! heheeh :D

Why can't he be in love with me?

I've thought of you before, when i couldn't sleep
That night, more than three months ago
That was when I opened the door into my life
You stepped out of my life
Why did you came in to my life if you were about to leave it right then
You left my life, but I still want you in there
If you wonät come back, why didn't you leave my mind alone
You're so cruel, you stayed in my head
Please leave my mind, I've spent too much time thinking of you!







I won't admit it

Sitter här och har tråkigt. Jag kommer antagligen att ha tråkigt resten av v-slutet också. Har haft roligt  på veckan så det kmr antagligen medföra tråkigt veckoslut tror jag. Ork inte! Kan det inte bara vara måndag nu va? Konstit att jag längtar till skolan men det gör jag faktist!

Bäst att ta detta RIKTIGA hemma veckoslutet till vara och göra saker som man inte annars hinner med. Har franska omtagning på tisdag så jag MÅSTE läsa till det. Lika bra kanske att jag bara kmr att va hemma, nu har tid att läsa. Och ientligen har jag ingen ork till att fara nånstans för har snuva och ont i halsen, så jag är ganska trött...nåjaa. De här två dagarna kmr säkert att gå snabbt tror ja ;)
Man får väl sitta med telefon i handen och huvu framför facebook om d blir tråkit! Men annars ska ja försöka undvika facebook, man blir bara besviken...

De dåliga med att vara hemma ett helt veckoslut e att man får massa tankar och dåligt nog brukar jag springa från mina egna tankar så gott jag kan...tragiskt är det! Och det hela blir inte bättre av att jag fick veta att den person jag mest av alla vill träffa är där som jag brukar vara (de senaste månaderna) men nu är jag inte där förståss...hur ska jag överleva detta veckoslut, säg mig det??? Nåjaa, titta på filmer blir det säkert och läsa på franska. Vi tar det så, och sen blir det måndag!!! 

Nu ska jag vara positiv, film, godis, franska, hemma, vila, chilla, tv, sova, ut och gå! Det måste bli en bra kombination ;)

I've fallen apart

Varför? Det känns för jobbigt! Varför är jag inte störtkär i den kille jag har på G med. Varför går mitt hjärta ändå efter en annan? Varför? Jag vill bara ha honom nära mig, han finns redan i mina drömmar. Ha förstår inte, han känner inte samma sak? Jag vill bara ha honom till min. Mitt hjärta är hans, han tog det och vill inte ge det tillbaka. Jag kan bara tänka på honom, jätte länge och alltid. Det har pågått i flera månader nu, jag vill inte mer, jag orkar inte mer!




Jag har lärt mig...

Såg igår filmen "He's just not that into you". Lärde mig ganska mycket faktiskt. Tex. att vi kvinnor är beroende av dramatik i vårt liv. Och där kan jag känna igen mig själv, dramatik är faktiskt nåt man i hemlighet njuter av. Eller hur??

Andra frågan var, hur vet man om gossen är intresserad eller inte? Dock tror ja int att vi flesta är regeln och typ några undantag. Alla är undantag på sitt sätt, ingen kommer ha de exakt lika. Det är bara viktit att minnas att alltid försöka, aldrig ge upp, tro på sig själv. För vi kan!!!


Now you know her

Hon sitter där, du ser henne lika ofta som förr
Inget verkar annorlunda, hon är som hon brukar vara
Men egentligen ser ingen henne eller hennes rop på hjälp
Hon gör det yttersta för att få uppmärksamhet
Hon vill bara känna närhet, en riktig kärlekssaga
Vad döljer hon för er, det ni inte får se
Hjärtat klappar för någon, han hon väntar på

Den iskalla omgivningen ger henne en spak varje dag
Svårt för henne att säga hur hon känner
Solen går ner, åter igen för en dag
Hon väntar och längtar efter den dagen då hon får honom hålla
Vinden bär en hemlighet som endast hon vet
Låt henne nu leva, det liv hon väntat på


RSS 2.0