Ny kamera

Jaa, jag vill ha ny kamera. Ska kanske köpa själv eller önska i födelsedagspresent. Vi får la se. Kanske denna canon eos 1000d skulle vara bra. Någon som har erfarenheter?




Sovdax snart

Jajaa, nu har jag sett veckans Solsidan, för lite, borde vara en timme minst ju. Men men, här är klockan 21:32 nu och jag borde gå och sova eftersom det är uppstigning kl 7 imoronbitti. Å andra sidan skulle jag knappast kunna somna ännu, vaknade ju halv elva imorse. Nåväl, ser å Bones en halvtimma och daataar :)

Sov gott och dröm söta drömmar!

Botten upp!

Imoron är det motherfucking monday! Jag smäller av tror jag. Tänker faktiskt inte plugga ett fan. Slappar sista lediga dagen. Men visst, imoron ska jag vara skit duktig i skolan och sen gym på kvällen.

Mina mål sista perioden i skolan:

- Gå ner domdär fucking 6 kilona
- Göra alla läxor ordentligt och plugga


Jaa, det var det! Och så ska jag börja ta hand om mig själv mer. Viktigt. Ska börja av med en uppfriskande dusch.

Syns boys and gääls!


Sundays sucks

Ööh, söndagar suger faktiskt. Imoron blir det "back to school"! Ush fyy blää...
Men men, har faktiskt gjord ansökan redan och jobbat lite på kursvalen :) Nu måste det ännu göras lite läxor och plugg och väljas uppsats ämne, men det får bli la senare :)





I want the summer! Please

Realised

Johej! Altså började just känna att jag måste verkligen börja satsa på skolan nu och träning. Mitt mål är att under mars månad tappa minst 3 kg! Och göra varenda läxa ordentligt.
Jaa, så får det bli. Ska nog ta och köpa gymkort snarast :)

Sees!


Nej fyy!

Neeej fyy! Vaknade just från min modedröm och kom på att det är ju fan skola i övermorgon!!! No, nej, ei, non!  Och imoron finns det saker jag MÅSTE göra inför skolan och annars också.
Ska:

- Fylla i gymnasiekursvalen
- Göra sommarjobbs ansökan
- Välja moddauppsats ämne
- Läxor + plugga

JAG TROR JAG SMÄLLER AV!!!




Nasse e arghh!

We can hide, but it's actually time to fight back

Ååh, du store tid! Har så himla svårt att bestämma hur jag ska göra...har så jäkla svårt att bestämma mig...!


All I need is a timemachin

Vet ni vad? Jag fick faktiskt lov att beställa skorna från h&m...såvida jag sköter det själv. Men nu är frågan om jag orkar, ids och faktiskt vil beställa hem dem. Det kostar ju att beställa trots allt...menmen som jag brukar säga, vi får se! Ska tänka på saken...Det finns ju så mycket annat jag skulle vilja ha...

Synss!

Disappointment is a bad part

Jag är no lite besviken. Hittade inget att köpa idag. Provade dock en massa snygga chinos men de alla var så jäkla olämpliga, faan också. Sur blir man. Menmen...kanske nästa gång sen...

Tänkte (omjagfår) beställa hem nåt snygg nånstans ifrån :) Kanske h&m skorna eller bubbleroom? Vi får la se!

Nu dataa och slappa resten av dan :)

If I was a dress I would own the prom

Har liiiiite tråkigt. Men men...ska checka modetidningarna nu och vänta på maten, hungrig är jag! :D




We could hold our hands, kiss, forget the world and leave it behind!

Tagga shoppaa!

Nooou. idag for miiu hem, och jag är helt j*vla deppig därför. Menmen, life goes on u know! Vi ses väl snart igen hoppas jag...

Imoron taggas det shopping = kul! Ska köpa olika basklädesplagg och kanske någon accessoar :) Vi får la se hur det blir.

Nu läsa moidetidningar (chic ofc) och vänta på maten ska bli klar och mitt favvo tv-program som kommer om en timme ungefär.


BTW. köptes det hem några mini dammsugare (bakverk altså) :)







*bild lånat från google*

Vill ha!





Vill ha en systemkamera i födelsedags present! ÅÅh, jag kommer typ aldrig att få en sån. Dom kostar ju shiet mycket juuh, men kan ju önska och hoppas alltid!

Dag 9 - Om jag skulle få byta utséende med någon, skulle jag byta med...




vackra Katy Perry, kanske!





Shiiet altså!

Idag kommer Miiu, om typ en timme eller nåt sånt. Vi ska ha så j*vla kul kan ni fatta det? Jep jeo

BTW. Slipper med mami till ett köpcenter nu på veckoslutet = shoppaa!


Neeej, lovet är snart sluuut, bubububububu!

Dag 8 - Den frisyr jag trivs bäst i

Klart är det nog denna...






DVS. Lilla My knuten uppe på huvudet. Dock kan det bli ibland lite svårt för mig att få knuten fin eftersom jag har så långt hår :)

I need, I want, I must, I just have to have!


Snygga skor, me want BIG TIME!

Fun moments and memories remains only on photo's and in our minds

Miiu kommer på torsdag, vi ska no hitta på massa kul.

1. Stan
2. Fotografering
3. Filmkväll
4. Godis och dataa, fb


//MeNelly :)

Varför vara ledsen idag, när det finns en imorgondag!

Godmorron! Är ganska glad och sprallig idag faktiskt. Ska ge mig iväg om några timmar till bussen till stan med linda och emem. Somsagt ska vi ju och shoppa och se på film = kul! Jejeee! Huhuhuhuuu...väntar så. Men men, visar sen vad jag köpt. Förutom godiset och popcornen vi ska äta...:DD



BTW. Lackade mina naglar häromdagen. Snygg rosa färg och snygga naglar eller va?


I love you baby, why can't you see me, hear me, touch me, take me and love me back!

Rubriken säger för mycket men inte tillräckligt!

Love is such nice
Love is forever
Love is life
Love is warm
Love is uniq
Love is mine
Love is between us two
My Love! I want you






(bild weheartit)


Tomorrow is not today

Jejee, ha varit duktig faktiskt och vart ute jätte mycket. Nu gäller det bara dan i kväll så är det priima. Lyssnar på soulmate och ska snart ringa upp min kompis :)) Kuulkuul
Menmen, imoron blir det stan bio, shopping ft linda och mm skojj blir det. Ska shoppa, se film och äta mumsmums!

Jebaa! Nu ska nelly ringa så hon inte glömmer. Sees ni bästa.




Stars came fallin' on our heads...

Sportlov <3

Mycket love love till sportlovet somm finns i mitt <3. Kommer bli ett jäkigt kul lov kan jag säga er. På måndag sticker jag och två andra schysta tjejer till stan för att fara på bio och äta popcorn, godis och gott och sen blir det lite shopping. Kul låter det som, och jag ska minsann köpa kläderm, iallafall snygga hängslen, hehe :D
Sen senare på veckan kommer min kompis övernatt och så ska vi hänga på stan och lalalala hela natten. Juu, spelkvällar lär det också synas av och hopp i snön där ute och annat kuul.


BTW. Har två presentkort som jag kan shoppa för, nicenajs!



Puut!


Dag 7 - Detta ångrar jag

Visst det finns TUSENTALS små saker jag ångrar, sant är det...Men det finns nåt jag ångar MASSOR och det tar för ont för att berätta det här. Sorry...







(we<3it)

Why can't we run time back...

Who doesn't long for someone to hold

Hej och ho. Rubriken säger ju rätt mycket faktiskt...saknar nån att älska, altså en gosse! Men men...uuääh. Allt är bara för jobbigt just nu känns det som, eller? Vill ha nån, tror jag ialla fall. Men det får la lösa sig själv :)
Ska fixa mig nu, sen senare på promenad innan lunch och sen ringa upp en vän om hon kan komma ut och så måste jag ringa några andra typer också :)

Syns!!


Vart till affärn

Jag följde med mami ett varv till utkanten av stan och så hann jag med en uppfriskande promenad (burn calories) och jaa. Försöker sluta angsta av balen, men men...ska baaraa njuuta av lovet. This is life maybe hard and mean sometimes :/

Men men, visst köpte lågkalori all bran yougurtflingor och lite sockerfri jordgubbsjougurt. Bra när man vill gå ner i vikt.







OBS! Bilderna lånade från google! (Inte exakt dessa köpte jag men nästan)

Dagens låt

Denna låten är jäkligt bra. Lyssna och njut.

Natasha Bedingfield - Soulmate



Vår skor

Vet ni vad? Jag kom på att jag nog vill ha ankle boots till våren. Shiiet schnygga är dom. OCh så är dom 'in' i vår.
Här är några snygga modeller:





Dissar

Hejjuu! Igår var det ju vinterbalen, och jag diggade inte den precis. Det var tråkigt och blev inte uppbjuden för mitt par var sjuk, diss diss säger jag! Har ju ingen pojkvän just nu att bli uppbjuden av heller. För jag är inte rikigt den där typen som gillar att vara ihop, jag gillar att vara fri än så länge. Men VISST sen om några år vill jag nog ha en gosse. Och joo, sen när jag är vuxen så gifta mig och få barn. Men men...kanske man inte borde oroa sig så mycket för framtiden för det lönar sig nog inte.

Detta var nog ett helt j'vla angst inlägg, men faktiskt så har jag lite angst, shiiiet altså! Men ska sluta angsta och njuta av lovet istället...


//MeNelly med liite angst


Livet suger men då det slutar så blåser det

Jajja, hemma igen läxor, promenad står på schema och fixande för skolbalen imoron. Men men...har viktigare saker för mig. Dvs. dehär med sportlovet. Ja no visst har jag planerat en del som SÄKERT ska ske men öööäääh. Det känns konstigt...allt har gått lite uppåt väggarna och...allt känns så himla JÄVLA FEEEL just nu...
Jobbigt och förklara och jag kan inte hänga ut det på internet...men men. Hoppas på lite happyneess i kväll sen dåjaah :)

Ska ringaa nyyy, hejdyy!

Morgonbloggning

Hej hej, sitter här med ett mjölkglas och en banan. Får inte i mig nåt annat på morgonen...men men. Är faktiskt lite depp, vi ska dansa på jumpan idag...jag GILLAR INTE det! Dansa är kul men inte så som vi måste göra i skolan.
Jaa just det...vill utomlands igen i sommar, måste hitta nån billig resa bara...där det finns massa shopping möjligheter, sol och strand :D

Syns

//MeNelly

Vill ha till garderoben





Ankle boot


DIVERS




Namnam vilka kläder. Magtröja och ny kjol är ett måste. Och hängslen MÅSTE inskaffas så fort som möjligt. Även en jumpsuit skulle sitta PRIIIMA!

Och sen skor....snygga blommiga, halm kilklacks-espandrillos till heta sommardagar och brunafötter. Så jäkla fashion nu när det gäller bond-romantik i sommar. Juu, och så behöver jag ett par schnyggiga klackar till våren. Måste bara få dom där bruna eller svarta, mm!


Har spara pengar, så jag har nog råd att shoppaa, hahahahhaa.

Snygga gossar




Hot, eller...har nångång varit det ialla fall :)






Så jävla söt och heeet!






Scnyggh! Scnyggh!





Vem är snyggast?

Äntligen

PROVEN SLUT PROVEN SLUT, JEEEJEEJEE! ungefär sådär lät det i korridoren i skolan från mig efter fyssa provet. Så jäkla skönt. Ska inte sticka nånstans idag bara DATAA. Dessutom planeras det och fixas för det bästa sportlovet och jaa faktiskt sommarlovet också, resa, stuga med kompisarna och la massa annat skoj. Jag blir helt yr av allt juu.

Men men, ska nog blogga bra iallafall och bantaaa! 5 kg down down down :D Men joo, mamma köpte idag en kjol och ett bälte idag till mig. Kjolen i storlek 36 och den var alltför jävla stor, måste la sy in den massa. Men men, bättre för stort än för litet eller hur? :)

Just det glömde nästan...jag vill till PORTUGAL i sommar sen :)

Plugga, plugga

OO, finns det nåt härligare...skämt å sido. JAG HATAR ATT PLUGGA, FYY HJÄLP MIG HÄRIFRÅN NU. Men jag måste så juu, men men ska plugga enkka oh fyssa nu. Tjadå.

Glad vändad btw :D Altså imoron

//MeNelly som vill ha nya massa nya skooor

Det jag vill göra i sommar

Vad är livet utan drömmar och planer? Nothing...så här kommer REALISTISKA saker som förhoppingsvis ska ske sommarn 2011.

* Åka på några dagars shopping resa till centraleuropa (någon billig mesta, tack)

* Sova i tält med hela stora tjejgänget och nattbada och allt

* Sommarjobba

* Vara massor på stranden med vänner

* Shoppaaa på sommar reor

* Träffa vänner hela tiden som jag annors inte hinner med

* Inte ha en tråkig sekund!


Jag vet jag vet...

sorry för dlig uppdatering...igen! Har bara så himla bråttom i skolan just nu...helt jävligt är det!

Ha plugga mycket idag och tur så hinner jag ännu ganska mycket. Ska äta klockan fem och sen pluggar jag mer. Fysik först och sen engelska. Men men...det är ju trots allt lördag såå CHILLLAAH SHEJJEE NU BAAH :D
Syns senare schejjer och killar



SCHTEEKIGA (noot) JAG  :)

VEM STAL SOMMAREN? GE DEN TILLBAAKS NUUH!

Kvällsmat

Japp, min fredagskvälls mat blir:

Gorgonzolasoppa med bröd

Efterrätt: sött!



Kanske nåra chokobollar till efterrätt!



Och sen blir det pluggning av fysik och kanske engelska...:/


:)))


Snabbt...

ska jag säga förlåt har haft det såå JÄVLA jobbigt. Måste sticka nu...syns

Ska btw. testa fastar-dieten efter sportlovet. Ska testa det i 4 dagar :)

Men men...

...nu ska jag läsa litegrann till geo provet i övermoron och sen läxor och sen SEEN satc 2 :D


Gymnasium snack

Haha, lägger en upp en rolig konversation när jag och mamma snackade.


Jag: Jag har jätte stress, uuääähh, jag kan inte något till dethär provet juuh!!

Mamma: Nå nog kan du...

Jag: Men tänk om jag får helt j*vla shiet i dethär provet då. Streesss, måste läsaa meer!

Mamma: Men herreguud! Hur ska du klara gymnasiet? Vilket nervvrak kommer det att bli av dig där månne?




*OCH SEN måste jag lite skratta för det lät såå kuul då hon sa det där*

Föralltid förevigt!

Känner mig pinad! Måste gå och seriöst plugga på samppan lite grann. Ses snart igen.



317ffrq_large

we<3it

Någon?

Någon därute so FAKTISKT PÅRIKIGT gillar min blogg, räck upp handen då! (dvs. kommentera...)

Our lifes can't be perfect...Not on earth!

Dear_diary_by_shellyspassion-d38umww_large


bild från weheartit! Känner mig lite sådär just nu faktiskt.


Men men...ska gå och läsa igenom samppan en gång till, sen blir det chill! (de rimmade)



Hemmaa

Nu e jag hemma. Ska äta nu och sen plugga på samppa och lite geo! Sen blir det chillig hemmakväll med film och dipp, nam gott :D

Uppdaterar mer strax

J*vlar vad jag är argghh

Måste plugga! NOOOOOOO....FAN HELLER. TÄNKER INTE! J*VLAR FAN SHIET...BLUÄÄH...

No juu,menn okkej...snart typ kl 6 eller nåt....

Dag 6 - Det här hade jag på mig idag

Jaoo, jeansleggins, foto top och rosett tröja. Snyggth varde :D


Rosetter In My <3




BTW. Vad det skulle vara gott med chips och dipp tills ikväll istället för sött. Kanskee vi får see, köpa köpa det!


Nu är det stop

Nej nuuu, det får vara stop för ett tag...orkar inte banta mer. Utan fortsätter på måndag helt J*VLA seriöst. Men juu, ska plugga idag och äta gott ikväll. Öuh shiet vad jag skulle vilja ha damsugare eller bebe's. Haha det där lät lite öööö vaddaa? Men altså de e ju ett slags bakelser kanske ni fatta det ;)


Gott gott gott och så j*kla förbjudet! bebe's och da dammsugare's





Dag 5 - Min bästa vän

Nej åå, detta blir så jäkla svårt ju. Förr när man var yngre hade man ju lätt en bästa vän. Men nuu...
Det jag brukar svara om någon frågar "vem är din bästa vän?"

Jag svarar: Alla som är mina riktiga vänner är mina bästa vänner!

Förståss har jag ju vissa jag litar på mer och berättar bekymmer och hemlisar för men men...alla mina vänner har en del inom mig som bara just 'de' kan fylla. Ska ta och berätta om några, bli inte ledsna om jag inte skrivit alla. Tar somsagt bara några...

Miiu: Var ska man börja. Du är så jäkla härlig människa. Dig berättar jag allt för, du min syster. Lova att du aldrig lämnar mig...<3<3

Emem: Har inte kännt dig så länge men du finns alltid där för mig och man kan skojja och skämta med dig.
Ihq <33 du e shiet viktig för mej

Telluuz: Uuzi, du är så jäkla viktig för mig. Hoppas du fattar det. Vi kan ha så himla kul ihop och så finns du där om jag behöver dig. Lööv u 2!

Linda: Du och jag skrattar alltid tsm och har samma humor. Kul brukar vi ha det. Hoppas vi alltid e vänner <33.

Ida: Du och jag måste ha världens MESTA SJUKA HUMOR! Ingen fattar vad vi snackar om. T.ex. "är du ari?", "ägg", palettfärger eller våra oförglömliga dagar på taekwondo träningarna.


Sen finns det många fler viktiga för mig, t.ex. hela mitt gäng från e! w, a, l, m alla ni <333









Jag och bästa Miiu! Fiin e du :D

Dag 4 - Mina passioner

Mina passioner kanske ni redan vet? För er som inte vet det såå...mina passioner är sång, teater och dans.

Jag älskar att stå på scen och bjuda på mig själv och få andra att le och skratta. Få njuta av den tid man får stå i rampljuset, den stund av uppmärksamhet man får av publiken. Det är en otrolig känsla när man sjunger och den höga tonen klingar ut i salen eller på scenen när man får uttrycka sig själv med sina ord och sätt och rörelser i en pjäs.

Jag är verkligen en scen människa. Mitt liv är att sjunga, uppträda, dansa, bjuda på mig själv.
DET ÄR MITT LIVS PASSION!







Egopic





Zåå jävlla schnugg e man sen! Hahah nånej då...Men men...har just ätit mycket (f*ck) och nu ska jag läsa massor på samppan och lite matte blir det med! Vad annat som sker idag vet jag inte ännu...hehe...<br />

Vad gör vi? Nu kör vi!

Jeba, jeba! Vad gör vi? Nu kör vi!!!

Alltså nu ska vi köra med matten och samppan. Och sen med maten äta äta. Asdfghjkllöä ja e helt döwn, e zå jäkla fjortwwwiissööää ellä intt. Jou, ska faa nuuh, okj hejdåhej :D


Sommarplaner

Haha, måste bara planera lite min sommar. Ha gjort en lista på grejjer jag planerat för sommarn iår.

- Resa utomland, inte solsemester utan typ shopaholiday
- Sommarjobb, och det är ett bara måste
- Sova ute (i år igen) - Fara och uppleva gamla minnen till nöjespark eller fantasivärld
- Spendera massa tid me vänner Jaa, nii där. Såhär blir de! Kanske kommer det upp nåt annat som jag har glömt.

P.S Måste sticka och plugga nuuu. Guud vad sur jag blir... Ska la först försöka lära mig
matte och sen läsa samppa och läxorna får inte glömmas.






VILL HA LA SOMMALOV NUUH!

RSS 2.0