Just a minute

Ska börja med kollaget därvid 11 och sen redigerar jag bilderna och printar och limmar. Tillsist planerar jag redovisningen och se ringa Miiu och ut med Emem (som jag nog måste ringa till innan det). Menmen, nu film och så ska jag fixa till god frukost :)






Modell: Jag, Nelly


Out of the light

Godmoron. Sista projektdagen, imoron till skolan...Ohneej, men samtidigt ganska kul. Vet bara inte hur jag ska göra med min låt. Ärligt så kan jag inte låta bli och spela den bara för att jag är rädd vad folk ska tycka om den, jag måste ju för faan få ha vilka hobbyn jag vill. Inte dömer jag heller dem för vad de har för hobbyn!!! Jag måste möta min rädsla nu bara och våga visa min låt för dem. Det är ju trots allt bara ett skolprojekt, inte världens undergång! :)


Sugen på kina-mat. Så som sånahär nudlar t.ex.:



Orkar inte mer

Orkar inte mer med detta ständiga illamående, ork för faaaan inte!!! Vet inte om det är mitt dåliga självförtroende eller vad för nåt? Som tur är projektredovisningen först på onsdag...ALLT kan hända innan dess!
Hinner ångra att spela upp låten där eller att besluta mig för att göra det...jag får nu se hur det blir. Som tur ska jag ut med Emem imoron, ska höra vad hon tycker. Btw måste jag verkligen jobba hårt imoron på mitt projekt, ska försöka få ALLT klart innan utgång! Allt måste bli bra, och det blir det nog...


If life is a bitch - fuck it!
If life is a princess - marry it!

Just don't go down
If you do, still look up

Let your own sun shine
Don't close it inside your self
Let it shine throught the world
Don't be afraid to show it

We all fail
We all feel bad sometimes
Just don't let it take over you
Just don't let it drag you futher down
 



Sugen på chips

Sitter här och ska ha en mysig hemmakväll med mig själv medans mina andra vänner springer på sina klassträffar med sin klass. Vill också hitta på nåt med min egen klass, menmen...det är bara och godkänna. Ska mysa så in i helvete ikväll, slappa och ha det skönt.

Just nu ser jag på gamla Dolda Liv-avsnitt men ikväll kommer det SATC på TV och så kanske ska jag se någon film. Tänkte även jobba lite på projekt-kollaget, DVS. OM JAG ORKAR! :D
Är så sugen på chips och dipp! Om jag ids sticker jag senare iväg till affären och köper det till myskvällen :)



 




(Men jag vill nog ha vitlöksdipp ;))

My wishlist inspiration


I really do care

Jag bryr mig för mycket. Tänker för mycket. Idag är det projektets fjärde dag. Borde nog sätta i och jobba men jag känner mig ganska ensam hemma med mina trubbel. Saknar till skolan, min klass, gemenskap och kul och skratt. Konstigt men sant, jag saknar till skolan!

Det är inte bara det! Jag saknar honom jag gillar. Men sen...är det värt att lägga så mycket tid på honom. Nej, nu ska jag försöka tänka på annat och bara slappa. Kommer nog att hitta den rätta någon dag. Måste ssluta kontrollera allt, bara låta dagarna flyta och se var de leder mig.

Projektveckan får gå som den går. De får faan säga vad det vill! Jag ska leeva nu, leeva, inte bry mig om onödigt. Ska slappa och glömma alla små trubbel. För allt kommer att bli bra, det gör det nog :)



 

It's not over

Heyhey. Miiu for just hem och vi hade helt skitkul. Iallafall igår. Idag vart det lite tjafs menmen, sånt händer. Idag var det egentligen regnet som förstörde allting. Igår spanade vi på "my love". Det var kul. Och Miiu sa några visa ord till mig. Att inte koncentrera för mycket på honom, inte bli för fäst vid honom. Leva mitt liv! Inte låta mig styras av vad han KANSKE tycker eller tänker. Måste låta mitt självförtroende växa och inte låta mig påverkas och fatta beslut utifrån av honom. Måste våga leva mitt liv förfullt. Nu blir det sommar och jag ska leeva för faan. Ni oxå!!!
Svårt och veta vad jag ska lita på och vem. Jobbigt att vara kär och så men...kanske jag ska ta en dag i sänder. Det är väl bäst så, för jag kan ju inte påverka min framtid så mycket trots allt...

Men just det. Miiu visade mig en sida där man kan kolla på film gratis. Nu har jag redan hunnit se dessa och en lite del av Mean girls ettan.

 


Och så har vi ätit:




Dagens outfit




Svarta leggins

Rosa topp

Vit Adidas munkjacka

Svart tubhalsduk

Exotic inspiration


Jobba jobba jobbaa!

Ska om en halvtimma ut och jobba lite. Tur att man får lön iallafall. Lönen är ganska skiiit men ska spara allt tills vi far på shoppingresa några dagar. Kulkul, jag väntar redan :)))

Och vet ni vad? Idag kommmer min kära Miiu hit, hon ska stanna här över veckoslutet = happyface! Vi ska ha det bäst, så ha det ni också ;)





Miiu <33333

Vad hände?

Minns ni för några år sedan sångaren Juanes? Jag minns. Mamma har hans skiva. Jag tog och plockade fram skivan en dag och började tänka på att man faktiskt inte hör så mycket av honom nuförtiden mera? Han var ju bra, hade många bra sånger. Hans hit var ju låten La camisa negra. Den har aldrig varit min favorit, gillar mer denhär:



SJUKT BRA LÅT, NI BARA MÅSTEEE LYSSNA PÅ DEN! FÖR NI ÅNGRAR ER ANNARS!






Det är nåt charmigt över honom. Han är ju snygg faktiskt :)
Och vet ni vad? Jag tycker han är snyggare i det längre håret!!

Du borde komma tillbaka och gå över alla Pitbull och Justin Bieber. Han här rockar och somsagt utséendet är det heller inget fel på! :D




Because of you

You throw knives in my heart...
You put me against the wall...
You make me breathless...
You kick me in
the stomach...
You make me fall down...



...By just looking at me
...By just existing
...By just being so hot
...By just talking to and being with other girls
...By just not notice me

All this because of you. Because I'M SO IN LOVE WITH YOU



Tumblr_l5mtnmjtwa1qbz34jo1_500_large


(weheartit)


Bara lyssna









Lyssna nu på dessa grymma låtar! ;)

Som om världen går under

Hej, förlååt. Ha inte hunnit blogga tidigare. Men nu är jag här. Det gick inte så bra i går måste jag säga men...who gives a shit? Det är mitt liv, alla misslyckas nångång och man lär sig varje dag. Man blir faan aldrig fullärd här på jorden!

Kämpa på mina systrar och bröder, låt inte världen tynga er ner. Minns att ni styr, ni bestämmer och gör inget mot er vilja :)))


Tumblr_lg34mgmvea1qzx2p7o1_500_large





You're are the queen of your life. Don't let anything take your crown away!

Modell: Jag, MeNelly


Det finns inga ord

Som jag sade i tidigare inlägg, vill glömma alla kärleksbekymmer men...vad ska man göra när hjärtat endast klappar för en, en endakille som är snyggast i världen, hetast i universum, sexigast av alla och gör att man svävar på rosa moln och gör en blind och döv allt???

Det är ljuvligt att känna det men samtidigt tar det så jävla ont och jag vill bara slippa känslan. För jag kommer aldrig, ALDRIG att få honom. Så är det. Men jag vill inte ändå sluta tro. Det måste finnas hopp...
Jag älskar honom, men andra parten? Hur kan man veta vad den andra känner, vågar inte fråga. I min dröm blir det vi, vi två för alltid för evigt. Vi spenderar hela livet tillsammans, gifter oss, får barn, älskar varann.
Önskar, önskar du skulle se mig, känna som jag, vilja hålla mig och aldrig släppa mig. Vill ju ha honom, han måste förstå, vill inte leva i en lögn, jag orkar inte gömma mig längre!!!





Tumblr_ll31p0bybw1qb9uyvo1_400_large


(weheartit)

I don't want to live without you
I want you to be mine

In i studion

Gomoron, idag är det dagen med stort D. Ska in i studion och spela in en låt. Oj, detta är projektets mest roliga sida tycker jag. Dock måste jag värma upp rösten massor och öva låten jättemycket innan det blir dags att åka till studion. Men, det är ju ännu några timmar till dess så jag hinner nog...:)

Önska mig lycka till, detta måste bli bäst! Nu får jag faan ta och glömma kärleksproblem och allt annat!!! :P








Dom där varma dagarna....kom tillbaaka!

Jag är fjoorttizzwwhh

Lätt projektdag 1 idag. Har förberett ens massa idag och sådär. Måste bara öva in låten som ska spelas in lite mer ännu. Men jag ska nog inte öva fr mycket heller så att jag tröttnar och så att rösten tröttnar.


Btw. Håller jag på och bli fjortis eller nåt. Checka randen :D




Lagar mat

Håller på och lagar mat. Fanns typ inget i kylen så jag fick verkligen använda fantasin. Ingen lyx mat men det duger ;)

INGREDIENSER!







Slut resultatet blev...........


Pasta med ost och ketchup och en banan :D


Vad gör vi? Nu kör vi!

Har börjat sätta igång med projektet nu, förberedning och sådär. Men altså allvar kan jag först börja imoron då förhoppningsvis skivan blivit klar :)

Nu kör vi och så lyssnar vi på judas.





I'm just a holy fool
Oh baby he's so cruel
But I'm still in love with judas, baby

MITT FALL

I'm just a worrying fool
Oh my god he's so cute
And I'm still in love with him yeh-yeh

Projektvecka dag 1

Godmoron! Idag är det första dagen på projekt veckan, kulkul. Och nu ska jag avslöja vad för projekt jag har. Det är att...SPELA IN EN LÅT! Är så himla nervös, imoron är själv *inspelandet* men resten av veckans dagar ska jag göra skivskalet, ett kollage och fota en massa och så måste jag öva jätte mycket på låten jag ska spela in. Vilken låt det blir får ni inte veta ännu...

Menmen, idag på schemat står: öva låt, tillverka skalet och tillverka kollage bottnet, även planering av fotograferingen :)








Önska mig lycka till till projektveckan!

Problems...

Varför, varfööör? Allti bara problem...dethär med avslutningen, whywhywhy? Vill veta.
Men seriöööst, måste sluta älta nu, det kommer ju och lösa sig på nåt sätt. För det måste det ju!


Tumblr_lhdpal43kg1qgujfno1_500_large


Allt bara MÅSTE lösa sig...

Till kosmetologen

Strax ska jag iväg till kosmetologen, ansiktsbehandling och så. Kulkul. Sen rusa iväg till teatern och så ska jag hinna köpa lite mat innan det. Typ en sandwich får det nog bli ;) Menmen, nu ska jag slappa, äta godis och njuta. För vet ni vad? En vecka framöver är det PROJEKTVECKA och man behöver inte gå till skolan.
Berättar dock seeenare vad JAG ska göra under projektveckan ;)


Äter dessa godisar just nu, muuummsss!!!

   


Light Summer Inspiration


Nu är premiären över

Kom precis hem. Nu var teater premiären över. Imoron och i övermorgon har vi föreställning ännu. Kul kul, längtar redan. Eller om jag nu gör det? Tja...väntar på att kompisarna kommer och se i morgon, shieet vad kul det ska bli då ;)

Menmen, nu fri kväll. Absolut INGA måste, förutom att kolla genom manuset lite. Failade faktiskt lite på scenen...menmen, that's life!






Mitt manus!

It's bad, because it's true

Tumblr_llfac3h9n41qcnki9o1_500_largeTumblr_lh7clcfnmz1qeb1xzo1_500_largeTumblr_llje9ogwej1qe6leno1_400_large


(we<3it)

So true, so me!

Dagens tips

Ni kanske inte visste det men det här kan vara blan de bästa tipset ni nånsin kommer att få och det är att:



Hoppa trampolin!






Det finns massor av fördelar med att hoppa på trampolin...:

+ Det är bra träning för benen
+ Bra motion och kaloriförbränning
+ Stärker skelettet och motvärker benskörhet när man blir äldre
+ Och det är ju så himla kul :))


För att göra det ännu roligare att hoppa på trampolinen så dra ut en stereo eller högtalare och sätt på rikigt bra musik. Gör det nu och ha så skojigt! :D



Dagens 3 visdomsord

"Everything will be good in the end
 If it's not good, it's not the end"

"Life is not about to survive the storm
  It's about how to dance in the rain"

"If you love something, let it go
  if it comes back, it's yours
 if it doesn't it never was"


Tumblr_lhldpmlgak1qaobbko1_500_largeTumblr_llm08i0b0c1qew8emo1_500_large


(we<3it)

Colour inspiration





I miss you all the time

Hohojaa, lyckad dag, eller? Nåjaa helt nöjd, kunde ju ha vart bättre. Men man kan inte alltid få allt...
Nu läsa biologi ---->


No words left to say
I've said how much I love you
Every word is true, I'd run around the world for you
I want to hold you in my arms, feel you'r body next to mine
Sleep next to you every night
Walking in moonlight with your arms around me
Kiss you smoothly and slowly all the way home
I'm not messing with you'r head
I'm just so f*cking in love with you







Tumblr_lli17tyjgd1qb93mqo1_500_large

(we<3it)

Carry me home, boy
Hold me so tight
Let the sun shine on us
I'll never let you go

Strax

ALLT BLIR NOG BRA, DET MÅSTE DET JU. VISST BRUKAR JU SAKER LÖSA SIG?! :D

Strax:





+




Jag idag

Tråkig kväll i sikte. Måste äänu läsa igenom biologin en gång men sedan räcker det. Sen blir the chillkväll. Typ tjejkväll för mig själv. Ska de två sex and the city avsnitten som kommer senare och äta lite godis. Kanske denhär kvällen har en chans trots allt...
Menmen...imoron teaterövning, kulkul. Man får ju då träffa lite folk ialla fall ;)

Dethär grejjen med avslutningen. Det har inte riktig löst sig ännu. Menmen...jag har en idé hur vi ska ta och lösa det måste bara prata med kompisarna. Ringde just till en och hon tyckte idén var bra. Nu måste det bara snackas lite i skolan vidare, men detta måste gå, det baara måstee!!!






He took my heart away...


My happy love story

I want a happy love story
My very own love story
My passionated, hot love story
My own love, my own boyfriend
I want a lovely life
My happy ending with my babe


You have to stay, you have to love me
You gotta stay in my life forever
I don't want you to go
I need you to stay, to love me, hold me
Just kiss me all the night and forget the world






When you're gone I feel so lonely
When you're gone I cry inside and my heart is bleeding
Don't leave me ever

Tumblr_litw2glwop1qgv5awo1_500_large

(we<3it)

I really would give my everything to make you hold me like that!

Nice

Okej, jag erkänner, visst är han lite snygg :)





Jaa, visst är ju han med! :))





Båda svenska och båda vart med i melodifestivalen två gånger. Coolt...

Boy, you are mine U know

Åt just en sånhär mini dammsugare, guud va gott  ---->
 


Tumblr_lkndppb5wp1qal303o1_500_large


Just wanna feel real love with my honey
Just wanna be loved by him
Just wanna kiss him all night
Just wanna be together with the boy I'm in love with

I only wanna be with you

Hej, honies, jag är jag och jag är käär! :)))


Bara du och jag

Snart till skolan, på ett vis sorgligt för det är ju inte alls många dagar kvar. Men altså har fortfarande det där "avslutningsproblemet", vet inte vem jag ska 'fira' den med. Skulle vara kul att vara på stan men å andra sidan inte...oj neej va svårt dethär blir :( Måste tala allvar idag men en kompis och bestämma hur vi ska göra. Jaa, jag vet jag är jobbig, menmen...;)


Tumblr_lk2h3oxtrw1qdbbywo1_500_large

(we<3it)

Bara du och jag, mitt hjärta klappar
Bara du och en annan, mitt hjärta blöder
Bara en kyss, jag svävar på moln
Bara ett fel ord, jag känner att jag dör


Schyssta mojänger

Hej, kom hem från huvustan idag, vi vart till sveaborg, stan och på designmuseet! Helt kul, men nu är jag trött :P

Vi såg bl.a. på Marimekko grejs


Jag ser på salkkarit

Ser på Dolda Liv just nu, typ bästa serien ever. Den är finsk men ändå :) Heter salatut elämät på finska altså! :D




Dagens visdomsord

" Hellre ångra nåt man INTE gjort
    än ångra det man HAR gjort "






I've learned to love, but now I'm not that sure if I really want to
It hurts too much to think that I maybe never be allowed to kiss you, hug you, love you, call you mine
It hurts too much to be kind of sure about that you'll never love me like I love you
It hurts the most the day I see you with another girl...


I will sail the world to find you

Nästa vecka premiär för skådespelet jag är med i. Jag spelar Nino ;) Momo eller kampen om tiden heter pjäsen :)






Menmen, nu är läxorna gjorda så snart ska jag plugga samppaa! :D





I really, really do!

(WE<3IT)


He is mine

Juu juu, ska nu och äta frukost faktiskt, macka och dricka blir det nog + vitaminen B,D och zink! Okej, har prov imoron så det blir MASSA lääsaa ikväll sen, menmen...det är sen det! Booriiing life...


Skulle int tacka nej till detta frukostbord:






I am yours
You are mine
Let's be together
Cause I want you
More than words I love you
In the future I'd love to give birth to your kids







(we<3it)


This is me













EGOPIX!

Nästa vecka U know...räändom




Snygg bikini eller vah? JAG DIGGAR DEN SÅ SAAKELI! Menmen har en liknande så neej...



Men nu ska ni lyssna på denna sööta kille som sjunger :DDD


Svårt

Ååjjaah, prov på samhällslära i övermoron, ja dööörh. Menmen, jag ööverlever nog ändå! :D
Funderar på skolavslutningen, har tre alternativ vad jag ska göra då, måste fundera noga, vill ju inte svika nån men...hallåå om ni vart ens lite intresserade av att hitta på nåt kul då så kunde ni ju ha sagt nåt, eller hur??? :P





(WE<3IT)


Jag är gjord för dig, och du är gjord för mig.
Du har mitt hjärta, så ge mig ditt hjärta!

I'll see you

Heja, ork inte tala om ESC...menmen ska ägna kvällen åt hälsokunskaps boken. Provet får gå som det vill, det är ju fan inte hela världen, eller hur? ;)




NI BARA MÅSTE LYSSNA PÅ DETHÄR. HERREGUUD VILKA RÖSTER. JAG LOVAR, HON I BEIGE-BRUNA KLÄNNINGEN SJUNGER EXTRA HIMLAAA BRAA!!! :)))

ESC i kväll :)

Mooi, kära vänner. Väntar på att se eurovisionen om ca en halvtimma. Mamma håller på och tillreder nattmat åt oss så vi här hemma orkar sitta uppe till halv två, haha :D Själv smaskar jag på salmiakk-pastiller och en toffifee, mums säger jag! Menmen...ha det schyyst, för ni kollar på esc ni med? Nu vill jag bara säga GO FINLAND, PARADISE OSCAR!!! <33






Inspirations bild för vår & sommar

Modell: Jag, Nelly

No more poison killing my emotion

Tja! Ha läst samppa i en 2 timmar, duktit va? Mhmm!

Ska slappa nu ett tag innan jag ska börja läsa hälsokunskap :) Ska strax äta och se svensson svensson. Hahah guud att jag tittar på det, men vad då, det är ju faktiskt bra, rekomenderar <33








Please look at me, wanna see you'r eyes lookin' at me
How you react, how you move, how you love, how you would be with me
Little
sensitive you are, so nice, a bit sensuel too
But most important you have started to own my heart long time ago
So what do you wait for, I'm here for you, you can take mee!


Music is my remedy

Tjenis på er. No kan man ha booring, i mitt fall iaf. Steg upp klockan nio och nu borde jag seriöst börja plugga samppa och hälsokunskap :))) Menmen...lyssnar lite på musik och sen blir det plugg innan teaterövningen som är om några timmar. Jep, men strax och plugga nu liiite musiiik ---->










Vilken är bättre? Orginal eller cover?

Jag tycker faktiskt covern är bättre. Den är så himla känslig och kärleksfull, lyssna på den!

Bada, sola, ut och grilla, Britney spears ha rakat sin frilla

Uuulalalaa längtar verkligen till sommarlovet. Då ska jag vara med kompisar non-stop och bada, sola, chilla ja faan allt juuh! <3





Vackra Miiu <3<3






Modell: Jag, Nelly

Fotograf: Emzzii



Ljuvliga sommarbilder eller vah? ;))) Snäällaa nåån, låt denna sommar bli den bästa nånsin!!!


Ma parfueme




Köpte denna parfym Vera Wang - Princess

Denna doftar sommarljuvligt :)))

Take me

Ny dag idaa då :) Måste öva till både hälsokunskap prov och samhälls provet. Men idag ska det njutas av den korta dagen i skolan och annars också för att det är fredag. Menmen...leva livet ska jag iallafall, gör det ni också. Då tar det på energin att vara jättekär, det ända jag tänker på är han. Det finns alltid hopp på att det blir vi två ännu en dag :D




The Rose is broke like my heart
Only you, boy, can fix it
Make me happy, boy, take me, love me
You'r the only one for me, I want you too much

You can count on me cause I can count on you

Vad faan ska man göra när man är dökär och vill att en kille ska märka en och känna detsamma?
Jag vet, det finns inga rätta svar men...vad kan jag annat göra en hoppas och vänta. JAG SVÄVAR PÅ KÄRLEKSMOLN!!! <3<3<3

Nu vet jag hur äkta kärlek känns...och jag vill ha honom, han är ju förfaan min, BARA min!!!



Dagens outfit:





Me is Business Woman :) Check, Louis Vuitton bag! ;)

Käär, helt jävla käär!

Som om ni inte visste det redan, haha :D










Tänker på min honeey när jag hör låten! :)))

Vill haa!

Snyggaste plagget ÄÄÄR???







PASTELL, CIAOOO!

Upp och hoppa

Ska verkligen ta mig i kragen, man kan ha det sämre än jag! Ska vara glad för det jag har, inte sörja för det jag förlorat!

När det kommer till den jag är kär i så såg jag idag på saken i helt annat ljus. Kanske han inte är den rätta för mig, det ser man med tiden. Men jag vet att jag kan älska och bli kär. En dag kommer min Mr. Right att dyka upp och dååååå!!!!....haha, ni fattar ;)






Modell: Jag Nelly
Fotograf: Miiu



The sun will shine, you maybe just have to wait for a while or two

Åååå jisses

Har ju helt massor att göra för f*n. Ska nu iväg och köpa en ny grill. Sen ------> plugg. Ska aktivt läsa på modda och lite på musikteorin också! Ska förfään levaaa och inte gräva ner mig i en jävla grop. Nu ska det köööras!!!






Thing.19581896.l_large




We all have our scars...



(weheartit)

Tankar om livet

I denhär ålder handlar det mycket om att hitta sig själv. Jag som gått igenom en massa svårigheter i loppet av ett år: några dödsfall, kompisbråk och annat svårt. Trots allt lyckas jag hållas kvar, jag måste vara en stark person. Livet har lärt mig mycket och mycket har jag kvar att lära. Det finns en person här i världen som gör mig livlig, helt galen, pirrig och gör att jag svävar på moln. Han håller mitt hjärta. Jag vill ha honom. Kanske han inte fattar det. Dags att gå upp till kamp och slå tillbaka. Nu ska det kämpas. Jag ska kämpa för kärleken! Ska kämpa så in i helvete för att vinna hans hjärta.

Kanske finner jag den rätta jag någon dag. Han, min babe, kanske kan hjälpa mig att hitta rätt, finna rätt väg. Det är bara och endast honom jag vill ha med på min resa runt i livet. Jag vet inte hur morgondagen blir, endast hoppet om överlevnad är gott nog för att klara sig. I mitt fall kan jag bara försöka, försöka leva så gott det går, bara försöka få honom att förstå hur mycket jag vill ha honom!


Death is not a goodbye, it's a way to the next level

Love hurts but the way it hurts is normal

Life is not fair but try to do the best of the situation





Now is my time in sunshine, I will not wait in line!

I'm here for you but please don't hurt me

Everybody lefts me by dying or hurting
But I'm still open for love
I am going to fight
Stick to my plan of having you
I love you too much, you are too cute, too hot, too sweet
But maybe you feel the same way about me...
I'll try atleast!


Mår helt skit, jag orkar inte snart leva längre. Vad har jag ens att leva för?








JAG VILL HA ETT LIV, ETT LIV VÄRT OCH LEVA FÖR, EN LJUS MORGONDAG.
HELST AV ALLT ETT LIV MED DIG, BABY!

RSS 2.0