Julklappar...

till mig själv. Ska köpa några till mig själv i år. För jag kommer inte få så många (p.g.a. privata skäl)!
Här kommer det jag ska köpa till mig:


1. SNYGGA JEANS! Tänker int säg var jag ska köpa dessa, hemligt hemligt!

MOTO High Waisted Skinny Jeans






2. ABTRONIC! Här ska man bli smal till beach 2011.






3. GODIS! Min favvo godis just nu.







Kul kväll, kul svenska

hei mooi! ja ork int skriv pefekt svenska hit nu, får annors oxå tiräcklit av de i skolan såå! Men juu, de blir sånhän kul svenska dåjaah. passa ganska bra fö de komme no å bli en kul kväll oxå fö snart ska jag dra/faa/stick iväg ti ida me nåra andra typer. Kuul, filmkväll å singstar tror ja de blir! sees senare!

Sönda nu daa!

Jou, nu är det söndag!  Finns väl ganska mycket att göra nu idag. Ska ialla fall göra mina alla tusen läxor, catch up i matten (altså plugga matte lite grann), zumba halv 6 i kväll och så ska jag gå till ett affär som ligger ca 800 meter-1 km från mej. Så man får lite motion samtidigt som jag köper julklappat...heheee!

Va föresten igår å shoppa! Köpte ett par nya klackskor och en fin sommrig topp!


Planer för idag

Fick sluta ett idag från skolan, jejj! Sitter nu här och ser på film. Ska snart gympa med min gympaboll och bränna lite kalorier. Men men, senare ska jag äta och göra läxor innan jag ger mig iväg till gymmet för att gå på zumba toning. Ni vet med sånadärna sticks (=mer kalorier borttt!!!).

Jo men, nu se på film och bara slappa. JOOOO!

Klart!

Nu har jag vart duktig jag! Ha skrivit klart teater-hemuppgiften, franska-projektet och två och en halv sidor i engelska kompendiet (vet inte hur många sidor de skulle vara, nåjaa får ta och fråga nånn i skolan imoron)!!!
Dessutom har jag varit ut och gå en några kilometer, hoppas vågens siffra inte gått upp imoron ialla fall. Nåjaaa, andra tag sen nästa vecka.

Önska mig lycka till! <3


Tråkig söndag -.-

Juhuu, nu är det söndag då jah! Sitter här och smaskar på lite godis men strax ska jag iväg till gymmet och gymma lite grann. Mamma sa att hon kunde köra mig dit *snällt* men men, nej jag ska nog cykla dit trots att vägen är ganska lång. Samtidigt får jag mer motion = bränner fler kalorier, hehhee :D

Men joo, jag sticker iväg nu jag! Hejdå, seesss...

Lördags planer!

Nå jee löödaa idaa! Nu har jag bara slappat har på morgonen men ska nog ta och fixa mig iordning. Sticker om några timmar till ett stort köpcenter med mammssen :) Ska köpa ny vinterrock (lång) och sen lite julklappar. Men men joo, det blir säkert rikigt roligt tror jag...

Men nuu, nu ska jag fortsätta se på dolda liv och kanske äta lite lakrits och myyysaa :)

Seeees <3

Nu ut och shoppa!

Hah! Hr just blitt klart med dagverkets storstädning, puh så jobbigt jag tror jag väljer skolan istället...nånneej jag skämtaaah xD
Men men ska strax ut och köpa lite julklappar. Perfekt tid för julklappsuppköp eftersom jag knappast råkar träffa på nån som man inte vill träffa på ;)


Tänkte köpa lite sånhär, är dom bra? Vet nån???


Hemma nu!

Nu är jag hemma från gymme, ska äta lätt kvarg! Moikkaaa på er <333 Zeez


GYMMMAAA!!!

Tjahej! Nu ska till gym, eller nåjaa inte just nu utan efter några timmar. Zumbat börjar klockan 7 och jag ska dit tidigare så jag hinner träna lite muskler. Men men, nu ska jag chilla och göra några läxor, öva till förhör, usch och fy och bläää! Men men, nu ska jag sätta mig ner, se på tv och sånt. Thzillllaaaah, <3 fjoooorwtizzööh! Okej, nu ska jag sluta innan det blir allvarligt...

Just till saken. Sjukt kul att börja med gym igen. Eller nåja, vet inte rikitgt, känner mig lite lat men men. Jag vill iallafall bli smalare och då måste man utsätta sig för den tortyren att köpa gymkort och gå där. En månad låter bra. Då hinner jag nog loosa många kilon, hehhee xD Vägde mig i morse och sen ska jag se vilka resultat jag får. Och joo, jag måste mäta midjan och låren och de så får jag se nästa veckan om de blivit miiinndddrrreee!!!

Okej, hejdå!

bantnings tips ála Menelly

Heheej, dags för ett mycket bra bantnibgstips till er, nästan det bästa! Tadaa, det är Ehrnmanns Naturella Kvarg. Den innehåller knappt några kalorier alls, men däremot ganska mycket proteiner som behövs då man bantar. En stor Ehrnmanns kvarg (250 g) innehåller endast 58 kalorier. Fattar ni, endast så LIIIIITE kalorier...
En såndärn 250 grams bägare med endast 56 kalorier räcker både till en dags frukost och kvällsmål eftersom den är så stor och mättande!



Håll nu utkik efter en sånhärn i affären!
Våga testa, den ee bäääst! xD

tritråkometri, hehe:)

Sitter här och äter på lite omar karameller, gooa e dom! :D Ha just pluggat lite matte och ska snart fortsätta, men men det är allti bra med lite paus från det ;) Matte är bara föööööör jobbigt. Dethär med trigonometri (tri"tråkå"metri) fattar jag inga, gör ni? I så fall kommentera och hjälp mig om ni har något tips eller nåt sånt, taack i förväg.


Moahahaaa

Juhuhuu, nu har jag pluggat i en timme, jaaah!!! Duktit av mig, eller va?
Nu ska jag se på dolda liv och mysa i soffan. Så ska jag äta lite olivbröd och tårta, nam nam, gott gott. Sen ha mamma vart så snäll och köpt en ny chic tidning ti mej. Den ska jag absolut läsa :D

Nu så är det måndag igen!

Japp, måndag här har gått ganska fort men jobbigt har det varit. Men men, jag har klarat av och göra biolla provet så det var ju ganska lättande tycker jag. Nu återstår bara att nörda matte här. En timme i sträck ska jag plugga matte har jag lovat mig. Efter det som belöning ska jag sätta mig ner vid mitt favvo tv-program och äta nåt gott kvällsmål. Olivbröd med några goa frukter till och lite lakritstårta som blev över från veckoslute!!!






Men jo, nu ska jag gå och ha en "nörda matte" timme. See yaa!

Plugga, plugga

Men ååå säger jag! Jag hatar verkligen sånahärna söndagar!!! Har plugga ganska mycket på biollan nu och så borde jag ännu läsa häfte och plugga lite på matematiken också. Men men, nu har jag paus för att facebookaa :DDD


Vågen går snart sönder!

Okej, nå nej. Men jag är trött på att se de siffrorna jag gör på våran våg. Det ska snart bli ändring på det, eller snarare efter proven, dvs. 10.11. Ska då ta och köpa ett månads gymkort, träna, äta kalorifattigt och gå ner nåra kilo (hoppas jag). Målet är väl typ 3 kilo down, till att börja me :) :) :) Hehee, lär gå ner de på 4 veckor, eller vaa?






 Huuuh, sådä myky väge int jaa!


Music in my mind

Sitter här och lyssnar på en bra låt, eller nåjaa helt ok är den ju. Ja tror nog de flesta någon ha hört den :) Men visst, ge den en chans, den heter piña colada boy. Cool låt va???



http://www.youtube.com/watch?v=q3g3zgpRXiE&ob=av3e

RSS 2.0