I feel so lonely

"Det var länge sen jag såg dej sist, eller var det det?
Det beror på vem man frågar, det var nästan en vecka sen
jag såg dig sist. Det känns så konstigt. Jag vet att du är ute
där någonstans, antagligen inte ens så långt i från var jag
själv befinner mig nu. Varför är vi åtskilda då, när vi skulle
kunna var tillsammans? Du är ju där ute, och siter här,
vi är nog inte ens långt ifrån varann, varför blev det såhär?
Jag undrar vad du gör just nu, var du är, vem du är med, vem
du tänker på...är det kanske mej? Jag har ingen aning om det!
Det ända jag vet är att vi lever samtidigt, nära varann och åtskilt.
Varför är det såhär? Du borde ju vara här hos mig!"

FAAN, jag borde läsa på prov men nej jag ork inte...ska snart ta mig i kragen och börja med fysik och matte. Fast det finns oändligt myket annat jag skulle vilja hinna med...

I could not survive without it

Nu sitter jag här och lyssnar på massa olika musik och ska just börja se på film och sen äta lunch.
Dagens prov gick väl någotlunda. Morgondagens språkprov lär jag inte behöva läsa mycket, vilket betyder friare kväll. JESS! Men lite matte ska jag nog också hinna med, matte och språk alltså. Inga andra planer så nog hinner jag säkert!

Så ganska chill blir det nog (+språk och matte då...)

Byebye på er!

Det här är bara början

Hej! Nu e franska prove gjort. Känns som det inte gick så bra men, nu ska vi inte sörja för det. Det gick som det gick! Det är inte världens slut!!!

Annors känns det helt bra idag. Har lite planer för sommarn. Ska göra nåt drastiskt som jag länge vänta på. Om det går dåligt, jaa, då får det väl gå då bara!

Menmen, nu ska jag (töntig som jag e) skriva på en lista sånt som MÅSTE göras i sommar! heheh

It all has happened before and it will again

Klockan är nästan kvart före två och här sitter jag och ser på tusen gånger starkare. Snart blir det till att plugga franska inför imoron. Hela resten av dan består nog av franska läsning och arkipelag. Men främst franska. Nu fokuseras på det!!!


Byebye baby!


Don't make the same mistakes again. Make your own and new mistakes, there will be many of them

Buhuu, nu börjar provveckan imoron, fy fan säger jag bara! Menmen, imoron har vi rella uppsats så det borde inte bli så svårt. Ska jobba på den ett par timmar idag, men inte så mycket mer tror jag.
Det lönar sig att vara effektiv så det kmr jag försöka vara. Och sen får det gå som det går.

Jaa, men however så ska jag nog kämpa men bara typ 2 timmar. gjorde ju redan lite jobb i veckoslute så. de ska väl no gå fint dehär.


Here we go again

Gomoron bloggen. Nu ska jag igen låta er ta del i mitt så intressanta liv för tillfället.
Idag blir det igen att jobba massor med skolarbeten. Nu MÅSTE jag påriktit fokusera på att lära mig religion. Det är prioterie 1 idag. Sen blir det nog att läsa på andra ämnen också!

Menmen, hejdå!

Do not show them that you are weak

Sitter här med musik, hälsosamma snacks och appelsin juice, namnam!
Har faktist jobbat med skolarbeten idag, såå duktig. Menmen, har nog ännu mycket att göra så tur att dagen är lång.

Ska ännu hinna göra massa på rella-prov/uppsatsen och sen öva matte! Så det är mina planer för idag. Sweet!

//Nelly

They say I'm brave, my secret is, you have to know why you do it

Klockan är över halv fyra och nu sitter jag och ser på en prinsessas dagbok 2. Helt bra film nog.
Ska defenitivt ta en promenad och cykeltur ut i det finfina vädret.
Jag borde hinna med massa skolarbeten idag. Jag ska läsa rella och läsa på finska och franska. Eventuellt något annat, men det iallafall!

Nu ska jag fortsätta med filmen, adios!


Just a usual day

Sitter här och lyssnar på melissa horn. Rikit bra faktist!
Sånglektionen blev annulerad så jag har faktist inga planer för idag. Inte så mycket datande har jag iaf lovat mig själv. Och så har jag redan hunnit på en liten länk i det soliga vädret.

Nu borde jag seriöst gör det där jag absolut inte skulle vilja. Dvs läsa läxor. Uääh! Det blir nog engelska, matte och fysik idag. Bra förberedning inför provveckan! Så nu får jag faktist ta mig i kragen och gå och läsa. Hur tråkigt det än är!!!

There must be some good reasons why the timemachin was never invented

Jaahas, ny vecka då ja! Så va händer denna vecka förutom det vanliga?? Nå alltså hur tragiskt det än låter måste jag nog satsa MASSOR på skolarbeten & göra sånt som jag missat här nu. Så jeeej...
Men annors blir det på fredag att se hunger spelen, så något kul. Och sen tror jag att jag satsar på provläsning förövrigt. Tyvärr, jag tänker vara så tråkig.

Man vill ju inte ha stress nej...

I saw the stars and the music told me what to do

Ha just kommi hem efter en roligt kväll. Alltid lika kul att tillbringa tid med vännerna.
Det jag stör mig mest på just nu är att det jag drömmer om att göra blir oftas bara vackra tankar som jag aldrig ändå kommer att våga göra! T.ex. fråga numret av en gosse som jag vill känna mer.
Ska jag våga göra det? Hmm...har lovat mig att våga göra det innan sommarn?! Jaaa!!

P.S Fick en idé idag. Tänker göra en LÅÅNG lista på upplevelser år 2012, listan kmr nästan bli FÖÖÖR lång. Tanken är att börja uppskatta mer det små, roliga saker i vardagen. Som t.ex. titta på stjärnor, gå i skymningen eller baka en kaka :)

I've heard you were a wild one. Soo you'd be perfect for me!

Let us live our lives without any worrying! I'm going to laugh and cry, live and learn!
I think I've said enough but still, just let me live my life.




I just wanna live my life, and you can be sure I will

Sitter här och äter godis och ser på film. Snart blir det dax att göra skolarbeten och sen på bändträning. Inte så mycket extra idag, men ändå har det varit en helt bra dag tycker jag. Funderar för mycket på englandsresan bara, ja tror det är dax för mig att lämna det bakom mig, i mitt förflutna och istället blicka fram till nya utmaningar som kommer.

Jag veeet, jag tänker för mycket på livets mening, och levandet av livet. Jag borde försöka att sluta fylla min tid så mycket i rädslan av att "livet går förlorat". BARA LEVA OCH SE VAD SOM HÄNDER!
Denhär veckan tror jag inte att kommer att bjuda på så många överraskningar men...vad gör det??? Alltid kan man inte vänta sig massor. Kanske rentav riktigt skönt med en lugn vecka, catcha upp i skolarbeten, en arbetsintervju, eventuellt biobesök med vänner och senare på veckan på teater med ett större chack! Det är vad de blir!!!

Men jag håller mig till min princip!!! Jag lever idag, inte imorgon, inte igår! Imorgon kommer att komma, igår har redan varit. Jag lever nu, och det är idag jag ska fokusera på och göra det bästa av tiden jag har!!!

 

I said I hate goodbyes, but then I realised, no goodbyes, we're not dying tomorrow

Nu är tillbaka hemma. Både på gott och ont. Tänker avsluta den här dagen med lite visdomsord.

"Everything is possible, you have to try. But remember. Everything doesn't mean going over the lines. Sometimes we just have to let go and surrender. And remember. Surrendering doesn't mean losing"

"Live your life, every day to it's fullest. Live one by one day. Never think of tomorrow. Tomorrow will come, just focus on right now or you might miss something wonderful"


Now I gotta get outta town

Imoron bär det av utomlands, såå jävla skönt men ändå inte. Jag vet, jag klarar nog att catcha upp skolan sen, det gäller bara att lägga i mer sen! Det finns lite "på hälften" saker just nu här hemma, så är det bara. Det blir ALDRIG en såndärn situation då allt är perfekt och då kan man ge sig av. Nej nej, lika bra att lite fly iväg på semester och ha det bra där. Så kommer jag tillbaka sen och så får man se vad situationen är sen. Såå jäkla skönt att få komma bort från denhär stan ett tag. Det kommer nog att göra gott dethär!
Menmen, varför bekymra sig så? Jag är tillbaks innan jag vet ordet av. Så går det alltid...nuu, bara chilla och ta det easy. I bästa fall får jag se på fb och mail fast jag är utomlands :D

Nu blir det tv och sen sova! Nu ska jag ha en braa attityd. Som alla mina kompisar säger, njuta, ta allt utav det och glömt små skit bekymmer, det är INTE värt det i slutändan!!!


Adios! <3

I wanted to learn how to fly

Det här är nog bara för konstit! Man vill alltid ha det man inte
kan få. Sen när man är på väg att få det som man velat ha, jaa
då börjar man tvivla och kanske inte ens vill ha det längre. Men
när det sker ett bakslag och det som man var påväg att få och
man tvivlade så plötsligt vill man ha det mer än någonsin!
Varför är det såhär? Säg mig det! Men man lär sig...

-Det är fråga om människorelationer

We'll make it count by making it happen

Åjaah, fredag! Såå nice! Fast jag gillat att komma tillbaka till skolan ska det ändå bli såå skönt att få vara hemma (läs: göra vad jag vill) här nu två dagar. Eller å andra sidan finns det snarare saker jag MÅSTE göra. Ikväll är det för avsikt att gå på dans/keikka och ha det skitkul. Imorgon dansträning, ev. filmkväll (men jag tror inte det). Söndag, träning på kvällen men på dagen måste jag hinna med mycket skolarbeten och packing! Så blir det!

Nästa vecka utomland till 6 dagar, nästan en vecka. Tur så man får "get outta town". Jag tror jag kommer må bra av att nästan en vecka slippa bort från denna "håla", hahah :D

Joojoo, hejdå! ;)

I shall, You'll see

Smått tråkit i skolan idag menmen så är det ibland! Alltid kan de int va kul...
Nu hade jag tänkt bege mig ut på en liten länk, sen kanske av och ann till en kompis och kvällen skulle tillbringas med att läsa läxor! Har lite som jag behöv tänka på för mig själv...

Menmen, nu vet ni vad jag ska ha för mig idag. Imoron blir det skola och på kvällen/natten keikka! Yeees, friday! Men ändå är jag inte helt mega happy, saknar en gosse såå mycket!! Men nuu ska vi inte sörja, jag ska se till att träffa honom när stunden är inne. Nu ska jag fokusera på annat kul :D

// N


And eh, there's nothing else I can say

Gomorron! Ny dag, nya spännande saker kan ske! Man vet aldrig vad som ska hända så lite kul är det nog att få se vad som kommer att hända. Menmen, förövrigt sker det inte något särskilt efter skolan.

Ska väl hem och jag tror jag blir hemma resten av kvällen eftersom ganska mycketmåste fixas för nästa vecka (säger inte vad). Men men får se vad jag hittar på, nu ska jag iallafall och lära mig nåt nytt, hehehhee!

RSS 2.0